IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обсебени сте от косата си?

11 май 2015 13 16

Тези факти ще са ви познати

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Със сигурност вярвате, че косата е един от най-добрите аксесоари, които една жена може да притежава.

Както с обувките и чантите, понякога сте готови да дадете каквото трябва, за да се сдобиете точно с тази перфектна прическа, която си харесахте наскоро.

Желанието ни за красота понякога може да ни накара да направим неща, които не сме подозирали и да ни накара да правим жертви, за които не сме си и помисляли.

Тъй като много добре знаем за какво става въпрос, решихме да създадем едно своеобразно обобщение на едни от най-често срещаните поведенчески маниери на дамите, пристрастени към своята коса.

Вие припознавате ли се?

1. Способни сте да харчите много пари за косата си

Независимо дали става въпрос за иновативен сешоар, преса, маша, която свети докато прави букли или просто вълшебна вода, която да ви лиши завинаги от цъфтенето на косата. Вие просто имате приоритет и той е вашата коса.

2. Приготвяте сами спрей за морски къдрици

Докато другите дами дават пари за различни продукти, които обещават плажни прически, вие знаете най-добре каква е тайната. Просто си взимате най-доброто от морето – малко морска вода в бутилка, която складирате внимателно. В крайна сметка, нищо не е толкова добро, колкото оригиналът.

3. Имате нужда от постоянна промяна

Говорейки за това, че косата е един от най-личните аксесоари, вие определено разбирате какво имаме предвид. Използвате постоянно тенденциите и ги следвате без грам колебание. Омбре, неон или каквото и да е с косата – правите го.

4. Не понасяте да ви пипат косата

Представете си, че най-накрая купувате точно тези дизайнерски обувки, за които събирате цяла година. И сега вашата съквартирантка ги обува и излиза. Ето така се чувстваме, когато пипат косата ни.

5. Прекарвате часове в гледане на прически

Не са ви непознати всякакви видове видео уроци и стриктно спазвате техните указания. В крайна сметка, това е един добър начин да се сдобиете с красива прическа без да се налага да давате пари на своя фризьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари