IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как червилото действа на самочувствието?

13 май 2015 13 27

Причини, заради които трябва да започнете да го използвате

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Червилата със сигурност са едни от козметичните продукти, на които марките залагат. И определено има защо.

Ако успеете да овладеете с лекота техниките на нанасяне, мигновено сякаш се чувствате изключително красиви и със самочувствие.

Променя се отношението ви към останалите и което е по-важното – към самите себе си.

Знаем, че понякога и най-малките неща могат да бъдат определящи за настроението ни, но какви са точните причини, заради които се харесваме повече след нанасяне на подходящо червило?

Вижте сами отговорите на този въпрос.

1. Високо самочувствие

Жените не носят червило само за да привличат вниманието на мъжете, ами и защото искат и то ги кара да се чувстват добре. Когато носите красив цвят, който ви отива, виждате положителния ефект върху своето лице, което няма как да остане незабелязано и от околните.

2. Кара ви да обърнете повече внимание върху това какво носите

В момента, в който нанесете красиво своето червило, мигновено ще се повиши и желанието ви да изберете прецизен тоалет. Ако не за друго, то поне за да е в тон с устните ви и цялостния грим.

3. Изглеждате по-силни

Със сигурност гримът може да говори много за характера на човек. По същия начин стои въпросът и с червилото – изисква се смелост, сила и увереност, за да поставите съблазнителен червен нюанс.

4. Ще получите повече комплименти

Няма как да не сте забелязали, че всеки път, когато сте с червило, задължително привличате много повече мъжки погледи и получавате повече комплименти. Отчасти, това е свързано със самочувствието, което сами си вдигате, но и заради плътните устни, върху които акцентирате.

5. Можете да прикриете следи от тежка вечер

Ако вчера не ви се тръгваше от бара и днес сутринта ви личи, поставете малко червило. Цветните устни ще направят визията ви много по-свежа и ще акцентират точно там, където искате... а това със сигурност не са изморените и подпухнали очи с тъмни кръгове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари