IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-красивите прически на Аманда Сейфрид

15 май 2015 13 51

Актрисата и нейната стилна визия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Талантливата актриса Аманда Сейфрид има една от най-красивите коси сред звездите на Холивуд. Много пъти сме се любували на прическите ѝ от големия екран, но се оказва, че блондинката е основно вдъхновение за фризьорите и козметичните компании.

Ефектът на златен блясък, гъстота и здрав вид е търсен от милиони нейни почитателки. Според самата Аманда, цветът ѝ е абсолютно естествен и никога досега не е използвала постоянна боя за коса.

От дългите коси със съблазнителни букли до романтични кокове с плитка, вижте в нашата класация най-добрите прически, които актрисата е показвала до момента.

По-голямата част от изявите са върху червения килим и си заслужава да обърнем внимание и на красивите аксесоари, които карат Аманда да изглежда като истинска принцеса.

1. Пусната коса

Гъстата и плътна коса на актрисата лесно може да се преобрази с ретро вдъхновение благодарение на маша или големи ролки за коса. Откриването на едно рамо допълва съблазнителното деколте на класическата черна рокля.

2. Опашка

Небрежната опашка може да изглежда и много стилно. Особено ако е съчетана с леко прозрачен топ с декорации от масивни инкрустации. Добре е да не забравите да поставите обеци – така акцентът ще пада върху тях.

3. Плитка

Ангелското лице и нежни черти на актрисата правят прическите с плитки много подходящи за нея. Те подчертават нежната ѝ визия и я превръщат в красива принцеса, която като че току-що се е появила от своя замък.

4. Небрежен кок

Точно този кок, който си правим по средата на деня, за да не ни пречи вече косата, може да бъде използван и върху червения килим. Или поне от Аманда Сейфрид. Никога не сме очаквали, че толкова добре и елегантно ще се съчетае с дръзка рокля с метални елементи.

5. Аксесоар

Един от любимите ни филми е „Великият Гетсби“ и някак си тази прическа ни се връзва идеално с представата за безкрайни вечерни събития. Аксесоарът с камъни допълва блестящите пайети, а синьото определено е чудесен избор за блондинки.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари