IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прическата, която отива на всички жени

22 май 2015 13 02

Да, съществува!

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Цял живот един от най-големите проблеми на жените е дали да се решат на нова прическа и ако да, каква да бъде тя.

С бретон, дълга, на етажи или на черта – разнообразието определено е голямо, но това със сигурност не ни улеснява.

Мечтаем си да открием единствената прическа, която да застане идеално на формите на лицето и чертите ни, и да подчертае всички наши предимства.

Оказва се, че такава форма съществува и много голяма част от знаменитостите вече са се възползвали от нея.

Помните ли как Ким Кардашян замени рязко дългата и поддържана прическа със значително по-къса такава – има си причина.

Косата до раменете има изключителни предимства, които не трябва да пренебрегвате. Ето кои са те.

1. Дава разнообразие

Късата коса стои еднакво красива както на обемни букли, така и на абсолютно прави кичури. Имате възможност да я стилизирате както желаете и да добавите фиби или какъвто и да е аксесоар, без да загубите основната форма. Това е чудесен начин за дамите, които са фенове на дългите коси, да внесат промяна – тази дължина съчетава достатъчно дълго с достатъчно късо. Освен това, конската опашка не изглежда малка или без обем.

2. Дързост

Красивата дължина до раменете може да бъде още по-дръзка и да коригира някои белези на вашето лице. Изпробвайте да оставите предните кичури малко по-дълги от задната страна, но не прекалявайте, защото така ще промените изцяло прическата и ще я направите „каре“. Ако имате дълъг врат или сте високи, оставете косата 3 сантиметра над ключицата. Така ще внесете симетрия и ще омекотите лицето.

3. Текстура

Удобното на тази прическа е, че отива едновременно и на права и на къдрава коса. Причината е, че прави правата коса да изглежда много по-обемна и плътна, но не утежнява къдриците по начин, по който да се обезформят. Именно средната дължина се явява баланс между това дамите с букли да се окажат с твърде къса прическа.

4. Цветове

Такава прическа дава голяма свобода при играта с цветове. Един съвет от нас – оставете предната част на косата една идея по-светла и дори експериментирайте с плавно преливащо омбре. По този начин ще дадете слънчево и бохемско излъчване, което се комбинира идеално с небрежни вълни.

5. Здрав вид

Оформянето с дължина до раменете мигновено ще съживи вашата коса. Освен че ще премахнете цъфтящите краища, ще създадете оптична представа за обем, блясък и гъстота на вашата прическа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари