IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да нямате проблем „напукани пети“

29 май 2015 03 19

Грижете се за краката си ежедневно

Снимка: SNB

Снимка: SNB

Ключовата дума е превенция, а сезонът да започнете с нея е сега. Не губете ценно време, погрижете се кожата на краката и ходилата Ви да е добре хидратирана и подхранена.

„Грижете се за краката си ежедневно и целогодишно, но обърнете повече внимание и вложете повече старание в грижите си за тях през пролетта и лятото“ – съветват специалистите от „Стар Нейлз – България“.

„Това са сезоните, в които най-често се проявява проблемът „напукани пети“. Освен козметичен, той може да се превърне и в здравословен проблем, ако не се вземат подходящи мерки за овладяване и лекуване на напукванията.

Дълбоките цепнатини в грубата и суха кожа са предпоставка за образуване на инфекции, тъй като в тях спокойно навлизат замърсявания“ – обясняват специалистите. Затова сега е моментът да вземете превантивни мерки.

Препоръчваме ви три продукта с доказано качество на SNB Professional – един от лидерите при професионалната козметика за крака.

Дори и при най-малкото съмнение, че имате гъбички, започнете прилагане на Противогъбичен крем за крака с клотримазол на SNB сутрин и вечер върху предварително почистената и подсушена кожа на краката и ходилата. Той е клинично тестван и дава добри резултати в превенцията и борбата с гъбични инфекции в начален стадий.

Продуктът е подходящ и за ежедневна употреба, като средство за омекотяване и дезодориране на краката, без наличие на проблеми. В състава му са вложени клотримазол, който има бързо и ефективно противогъбично действие, бергамотово масло, което действа антисептично, успокояващо и дезодориращо и метил салицилат, който действа противовъзпалително.

Продуктът обновява и подобрява общото състояние на кожата, нейната еластичност и хидробаланс. Можете да го откриете тук http://starnails.bg/bg/catalog/product/1748/.

Ако нямате съмнения за гъбички, започнете активна хидратираща грижа с Подхранващ крем за крака с бадемово масло на SNB – професионален продукт, обогатен с натурално бадемово масло.

Мощна комбинация от овлажняващи компоненти подобрява еластичността и повишава хидратацията на кожата на краката и ходилата. Вложените бадемово масло и ланолин подхранват в дълбочина, а екстракт от прополис и билков комплекс осигуряват дълготрайна защита и усещане за свежест. Уханието на горчив бадем оставя нежен ароматен финиш.

Повече за продукта можете да откриете тук http://starnails.bg/bg/catalog/product/3883/.

Ако проблемът „напукани пети“ вече е факт, вземете Регенериращ крем за крака на SNB. Той е създаден да възстановява, хидратира и омекотява сухата и загрубялата кожа на краката и ходилата.

Вложените урея (15% от съдържанието на продукта) и глицерин ефективно овлажняват и укрепват кожата, възстановяват нейния хидробаланс и оказват благоприятно влияние върху проблемните зони на краката. Добавеният ланолин има омекотяващ ефект.

Регенериращият крем на SNB Professional е един от най-добрите продукти за превенция, който предпазва ходилата от загрубяване, втвърдяване и напукване. Освен върху пети, може да го прилагате върху лакти, колене и кожна гънка, ако усещате кожата суха и груба.

Вижте повече за продукта тук http://starnails.bg/bg/catalog/product/91/ .

И все пак, не забравяйте, че ежедневната грижа не заменя посещението при педикюриста. Неговата роля е изключително важна в постигането на така мечтаните красиви крака през лятото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари