IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да имаме в чантата през лятото?

27 май 2015 06 40

Високите градуси и изисквания към външния вид

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Една неписана истина е, че в женската чанта има всичко друго, но не и ред. И как да има?

Съвременната и работеща жена се е научила да открива и решава по възможно най-бързия начин своите проблеми, независимо от какво естество са те.

Покапали сте се без да искате – мокрите кърпички са на една ръка разстояние. Изсипахте кафе по ръцете от бързане? Сухите кърпички са точно до мокрите.

Забързаното ежедневие крие някои рискове и за красотата ни – червилото избледнява, а дезодорантът е новият ни най-добър приятел през летните горещини.

Представяме ви какво не трябва да забравите да приберете в дамската си чанта през този сезон.

1. Малък чадър

Опитайте се да държите един малък чадър в чантата си постоянно. По този начин ще сте подготвени за изненади от типа на проливен дъжд или твърде силно слънце. Ако температурите са твърде високи, той ще предпази кожата ви от изгаряне и дехидратация.

2. Пудра

Никой не може да задържи свежестта на лицето си по цял ден, особено през летните горещини. Малката пудра ще ви помогне да удължите времето, в което изглеждате невероятно. Тя не само ще премахне омазняването, но и ще хидратира кожата на лицето.

3. Фиба и лента за коса

Пуснатата коса не е особено удобен вариант за високите температури. Дори и да не искате да прибягвате до ластик, поне се възползвайте от шнола или лента за коса докато сте сами в офиса, за да приберете тази част, която пада върху лицето.

4. Бутилка вода

Винаги носете бутилка вода в чантата – тя е както за красотата, така и за организма ви. Знаем, че дехидратирането се отразява във всеки един аспект и със сигурност не искаме да се вижда във външния ни вид.

5. Дезодорант

Един от най-полезните козметични продукти не трябва да има друго място, освен в чантата ви. Той ще ви помогне за две минути да се освежите така, както нищо друго не може. В днешно време можете да намерите любимия си аромат в мини размер, който да не заема много място и да не тежи.

6. Слънчеви очила

Не забравяйте слънчевите очила! Знаем, че са изключително красив аксесоар, който носите, за да завършите своята визия, но през летните дни е особено важно да ги носите в чантата по други причини. Те осигуряват защита срещу вредните за кожата и очите UV лъчи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари