IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За мъже: Козметика назаем от половинката

12 юни 2015 12 40

Кои женски продукти са унисекс

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Отдавна отминаха дните, в които козметичните продукти за мъже се изчерпваха с парфюм, пяна за бръснене и одеколон.

С днешна дата, индустрията непрестанно налага иновативни технологии, насочени към мъжката половина на човечеството.

Ставаме свидетели на невероятно разнообразие от козметика за коса, лице, кожа и тяло за любимия приятел или съпруг.

Мъжете започнаха малко по малко да навлизат в света на красотата и да отделят все повече време за своя външен вид.

Ако ви се струва прекалено голямо усилие да отидете до магазина и да си купите козметичен продукт, представяме нещата, които спокойно можете да заемете от тоалетката на вашата приятелка.

1. Овлажнители

Повечето жени имат добра селекция от хидратиращи продукти, подбрани и сортирани за всеки един отделен сезон. Освен това, този тип козметика е много нежна и прави кожата мека и приятна на допир. Смело вземете назаем правилния крем за вас и се наслаждавайте на добрите резултати.

2. Сешоар и други продукти за коса

Всекидневно рекламите казват на мъжете, че косата им е твърде груба и единственото, което ще реши проблема, е специален продукт за омекотяване. Повечето съвременни формули на шампоаните вършат чудесна работа с косъма – за целта, не се притеснявайте да изпробвате този на приятелката. За да се радвате на същата мекота, която има нейната коса, поставете и малко количество балсам. Ако искате да придадете форма на вашата прическа, включете и сешоара.

3. Почистващи продукти

Не е вярно, че само жените трябва да почистват кожата на лицето си в края на деня. Замислете се, че всички сме изложени на едни и същи вредни фактори, които оказват едно и също влияние. Използвайте малко количество почистващ лосион върху памучен тампон и минете през всяка една част на лицето.

4. Крем против бръчки

Кожата се състарява както при жените, така и при мъжете. Ако искате да изглеждате млад и красив за по-дълго време, не пропускайте да нанесете малко количество крем на лицето и върху околоочния контур. Формулите за мъже и жени не се различават особено, така че спокойно се възползвайте от козметиката на приятелката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари