IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да оформим тънки вежди?

19 юни 2015 05 19

Трикове за перфектна визия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Веждите са тази част от лицето, която може да промени цялостно начина, по който изглеждаме.

Дори и да не нанесем никакви козметични продукти върху кожата, рамкирането на очите и погледа с правилната форма може да бъде абсолютно достатъчно.

Козметичната индустрия многократно е доказала, че може да смени тенденциите от днес за утре, но ако има нещо постоянно от няколко сезона вече, то това са плътните вежди.

За съжаление, не всички дами са родени с такива и следването на актуалните течения може да създаде много трудности до постигането на желаната визия.

Именно затова селектирахме няколко полезни съвета за дами, които искат да оформят своите тънки вежди.

Ето какво трябва да направите, за да постигнете естествен и красив резултат.

1. Първа стъпка

Маркирайте краищата на веждите. В идеалния случай вътрешната точка трябва да бъде равна с външната част на носа.

2. Втора стъпка

Поставете молива за вежди или който и да е молив върху лицето, като началото трябва да е външният край на носа и да минава през края на окото. На същата линия трябва да застава и краят на вашите вежди. Проверете по този начин дали сте се справили успешно с точка 1.

3. Трета стъпка

Ако не можете да рисувате, инвестирайте в шаблони за вежди, които са достъпни във всеки по-голям магазин за козметика. Те са много полезни, ако искате да се сдобиете с перфектни и еднакви вежди. По този начин ще имате контур, който само трябва да попълните така, че да изглежда възможно най-естествено. Ако можете да рисувате, следвайте натуралните извивки и просто леко разширявайте краищата на местата, на които искате повече плътност.

4. Четвърта стъпка

Ако искате открояващи се вежди, използвайте молив в същия цвят. За по-естествен вид, препоръчваме прахообразни сенки.

5. Пета стъпка

Ако използвате сенки, не забравяйте да почистите излишното количество върху четката, преди да започнете с оформянето на веждите. Ако използвате молив, подострете го добре, за да бъдете по-прецизни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари