IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дом на красотата, науката и грижата за кожата

17 юни 2015 15 14

Къщата на Bioderma

Снимка: Bioderma

Снимка: Bioderma

От 17 до 20 юни София е домакин на уникален за България проект – Къщата на Bioderma.

Тя представлява подходяща за всички възрасти среда в центъра на града, в която екип на марката ще провокира интереса на публиката към грижата за кожата с акцент върху връзката между красотата и здравето.

Огромен интерес предизвиква „стаята“ за компютърна диагностика, в която специален апарат прави анализ и 3D визуализация на всички недостатъци на кожата – увреждания от слънцето, пигментация, общо състояние на релефа, разширени пори и други проблемни зони.

В „хола“ на Къщата има специален тестер бар, където посетителите имат възможност да изпробват най-новата серия слънцезащитни продукти на марката и да се консултират с експертите на козметичния бранд за правилните грижи за техния тип кожа.

Като във всеки истински дом и в Къщата има обособена „детска“ стая, в която най-малките посетители в поредица от забавни образователни игри ще научат как да превърнат слънцето в приятел, като дадат и възможност на своите майки да се насладят на лично време, посветено на красивата и здрава кожа.

Къщата на марката се намира в София на площад „Батенберг“ срещу Национална художествена галерия в Градската градина.

Можете да посетите дома на красотата, науката и грижата за кожата всеки ден от 17 до 20 юни от 10.30 до 19.30 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари