IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна дъга в прическите

20 юни 2015 04 22

Поредната актуална тенденция

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През последните няколко седмици преминахме през сивите коси до пастелните нюанси в прическите.

Цветните вдъхновения не подминаха нито веждите, нито, колкото и да ни е странно, подмишниците. Ако смятате, че разнообразието в прическата е интересно, то последните новости от сферата на коафьорството със сигурност ще ви зарадват.

„Пясъчно изкуство за коса“, както е по дефиниция, представлява своеобразно смесване между различни цветове, до получаването на ефект, наподобяващ дъга.

Професионалистите успяват да създадат този ефект с техника, която не позволява разтичането на цветовете и смесването им, независимо дали става въпрос за хоризонтални дъги или вертикални такива.

Усещането, което внася подобна прическа със сигурност е за непоправима смелост, но и за безгрижно настроение – идеалният начин да стартираме подобаващо настъпването на летните дни.

Плюсът на подобен тип дръзко решение е, че отива на всякакви типове коси – от перфектно прави, през чупливи и дори много ситно къдрави.

Особено препоръчително е да опитате и сплитането на любимия ви вид плитка, защото по този начин сливането и преминаването през различните цветове е още по-отчетливо и ясно.

Можете да видите дамите, които се престрашиха да преобразят цялостно визията си в нашата галерия.

Вие бихте ли се решили на подобен ход?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари