IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За мъже: Неонови цветове

30 юни 2015 08 19

Боята за коса – новият най-добър приятел

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако има една тенденция, която можем да откроим като сигурна за този сезон, то това са неоновите цветове и играта с нюансите в косата.

Вече представихме всички производни на това течение – от омбре през цялостно боядисване в един цвят и ефект на дъга.

Много дами се престрашиха да дойдат в отбора на модерните и смели жени, но не предполагахме, че красотата на тенденцията ще бъде забелязана и от мъжката половина на човечеството.

Напук на стереотипните представи за красота при мъжете, много смели господа пристъпиха към козметичната индустрия и по-скоро към продуктите за боядисване на коса и доказаха, че да нарушиш общоприетите правила може да даде добър резултат.

Винаги сме се възхищавали на добре изглеждащите мъже, които се грижат за своя външен вид и не се притесняват от хорското мнение и остарели представи.

Неоновите и крещящи нюанси превзеха прическите и при мъжката половина от човечеството и определено им стои добре.

Авантюристичният дух си проличава с електриковозелено, синьо, лилаво, розово, жълто и зелено, и не признава граници от никакъв тип.

Социалните мрежи бяха наводнени от красавци, които водят жените по един параграф – възможността да боядисат и брадите си.

Закачливите комбинации могат да бъдат много контрастни и да съставят една наистина интересна рамка на лицето.

Представяме в нашата галерия красавците, на които боята за коса хваща дори и по-добре, отколкото на нас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари