IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим временни татуировки това лято?

7 юли 2015 05 00

Съвети за красивата тенденция

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Още в края на миналата година открихме тенденцията, която ще владее плажната стилистика тази година.

Временните татуировки-бижута се характеризират с блестяща визия и се явяват точно този идеален завършек, който ни липсва към банския костюм.

Тъй като всички актуални течения започват от големите имена в модата, Dior поставиха висока летва със своите предложения в истинско 24-каратово злато.

Разбира се, на пазара вече се намират и почти същите модели, които дават търсения ефект.

Поради бързото развитие на тази стилистика и разпространението на татуировките-бижута като аксесоари, представяме начина, по който да ги носите тази година.

Ефектът буквално ще бъде блестящ.

1. Носете ги като звезда

Под „звезда“ имаме предвид известните личности, които вече бяха забелязани с актуалната тенденция. Ангелът на Victoria's Secret, Алесандра Амброзио, поставя своите временни татуировки по раменете, а Бионсе ги носи буквално навсякъде по тялото си. Най-добрите места, на които можете да акцентирате си остават ръцете, ключицата и глезените.

2. Комбинирайте с цветове

Лятото е времето, в което да експериментирате с цветове. Цяла година не намерихте на какво да сложите яркозеленият лак за нокти? Сега е моментът! Бъдете дръзки с маникюра и педикюра, а златистите отблясъци на временните татуировки само ще допълнят плажната ви визия.

3. Бохемско вдъхновение

Всички почитателки на бохемските течения през лятото получават широко поле за изява, особено относно начина, по който носят бижутата си. Комбинацията между красива гривна и временна татуировка-гривна е точно това, от което имате нужда това лято.

4. Носете ги на плажа

Най-доброто място, на което да дебютирате със своите нови аксесоари си остава плажната ивица. Златните отблясъци изпъкват още повече върху шоколадовата кожа със загар, а след края на сезона, току-виж ви е останал един лек спомен от дългите нощи, който да ви стопля всеки път, щом го погледнете.

5. Екзотика в стилистиката

Освен разнообразните цветове, с които да комбинирате, можете да се отпуснете и да експериментирате и с различни модели на татуировките. Козметичната индустрия вече предлага широко разнообразие от форми и размери, на които да се насладите.

Бионсе, Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари