IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задължителните червила, които да опитате

24 юли 2015 15 02

Вижте актуалните нюанси за тази година

Снимка: Dolce & Gabbana

Снимка: Dolce & Gabbana

Ако вече ви е омръзнало да използвате едни и същи нюанси червила, значи е дошло идеалното време да обърнете внимание на тенденциите за тази година.

Козметичната индустрия вече представи актуалните нюанси при червилата за края на лятото и началото на есента, но ние преспокойно можем да изпреварим времето и да опитаме още отсега как ни стоят.

Добре е да селектирате пигментите така, че да отиват възможно най-много на цветовете в косата, кожата и очите ви.

За да ви улесним, подбрахме различните типове жени, които червилата допълват, представени на ревютата на големите модни къщи по време на Седмица на модата от различни световни локации.

Открийте себе си и започнете да експериментирате.

Снимка: 3.1 Phillip Lim

1. Керемида

Този цвят се явява като капсула на времето и ни връща в началото на 90-те години. Видяхме го като основен избор в колекциите на 3.1 Phillip Lim за есен 2015. Нюансът е комбинация между кафяво и червено, и отива възможно най-много на дами с тъмни коси и бели кожи.

Снимка: Roksanda

2. Бордо

Плътните и леко матови устни никога не са били толкова добре подчертани, колкото от този цвят. Видяхме го в колекцията на Roksanda за есен 2015 и определихме, че отива най-много на дами със светли коси и очи.

Снимка: Carolina Herrera

3. Малина

Ако не сте готови да се отдадете на наситенобордо, то компромисен вариант може да бъде малината. Тя е малко по-светла и има пигменти от лилаво и розово в себе си, което я прави идеална за малко по-тъмен тен. Видяхме налагането на такова червило в ревюто на Carolina Herrera за есен 2015 година.

Снимка: Prada

4. Нюд

В случай, че ярките цветове не са вашето нещо, винаги можете да подчертаете плътността на устните с изискан нюанс нюд. Той отива особено много на дами с тъмни коси и тъмни кожи. Видяхме го като основен избор в представянията на Diane Von Furstenberg и Prada.

Снимка: Dolce & Gabbana

5. Тъмна роза

Настроението за флирт и закачки никога не е било по-високо. Наситеният нюанс на розово придава необикновено настроение и отива много на всякакви типове кожа-коса-очи. Видяхме го на модния подиум от Dolce & Gabbana за есен 2015.

Снимка: Marchesa

6. Патладжан

Всички, които са гледали филма „Великият Гетсби“ знаят за каква визия става въпрос. Точно това фатално привличане на жената, което е леко смесено с готик усещане. Нюансът отива изключително много на светли коси и светли очи. Влюбихме се в този цвят от ревюто на Marchesa, което със сигурност ни върна в 20-те години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Mariposa ( преди 8 години )
Всички тук са със светла кожа, тези червила им утиват, какво да правим ние жените с тен? Този малинов цвят или лила, направо ще направи лицата комични :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар