IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да сме по-красиви?

28 юли 2015 11 53

Няколко съвета за визия, будеща завист

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка жена е чела стотици и стотици най-различни съвети за красотата.

Единственото, което е повече от тази бройка са козметичните продукти, които е използвала, без значение дали са приготвени по домашна рецепта или дело на голяма марка.

На принципа проба-грешка всяка жена успява да открие какво работи за нея и кое е най-подходящото според индивидуалните характеристики и тип кожа и коса.

Въпреки всичко припомняме, че най-важни са тези съвети, които в действителност дават резултат и имат ефект за цялостния външен вид.

Споделяме с вас съветите, в които сами се убедихме с времето.

Съвет 1

Пийте вода. Ако мислите, че това не е тайна, определено грешите. Макар да ви е известен фактът, че водата е много важна, не трябва да пропускате един момент. Правилата с определен брой чаши е по-добре да се заменят с такова количество, от което да не чувствате жажда в никакъв момент. За различните хора това има различна стойност – съобразете се със себе си.

Съвет 2

Слънцезащитата е задължителна, защото тя гарантира здравето на вашата кожа. UV лъчите никак не са за пренебрегване, особено предвид факта, че са основна причина за ракови клетки и преждевременно остаряване. Нанасяйте до 15 минути преди да се изложите на слънце и не забравяйте да подновявате.

Съвет 3

Хидратирайте. Една малка тънкост при овлажняването е да си вземете лосион за тяло, който има бронзант в него – по този начин ще прикриете всички несъвършенства върху кожата. Не забравяйте да разнасяте добре и да оставите малко да попие преди да се облечете.

Съвет 4

Не забравяйте ръцете и деколтето. Грижете се за тези зони по същия начин, по който се грижите и за кожата на лицето. Нанасяйте подходящи продукти и разнасяйте с кръгови движения.

Съвет 5

Движете се. Ако искате да имате блясък в лицето, не забравяйте редовната тренировка. Това е един алтернативен вариант, ако не искате да инвестирате в скъпи и дълги като време процедури.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари