IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен козметичен несесер: Задължителни продукти

29 юли 2015 08 51

Какво да не забравяме да вземем?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Лятото със своите специфики може да бъде много коварен сезон, особено ако става въпрос за красотата.

Това е времето, в което температурите са твърде високи за качествените ни продукти, поставянето им става все по-трудно, а дълготрайността ни се вижда изнервяща и до някаква степен като мисията невъзможна. Че на всичкото отгоре и не включва Том Круз.

За да не жертваме холивудския си външен вид, определено трябва да вземем определени мерки и някои задължителни продукти с нас.

Това са тези компоненти за козметичния ни несесер, с които жарките слънчеви лъчи ни правят щастливи, вместо да изпадаме в тиха истерия.

Представяме ви списък с нещата, които НЕ ТРЯБВА да забравяте. Поне не в следващите няколко месеца.

1. Почистващ продукт за лице

Основният недостатък на горещите дни и високите температури е потенето. За да избегнете разтичане на грима и неприятни усещания, почиствайте лицето си през деня. Ако носите грим, откраднете си няколко минути, в които да се освежите и да нанесете отново фон дьо тен. Истината е, че не отнема повече от 5 минути и до голяма степен е въпрос на желание. Често срещан проблем с потенето и грима е образуването на нови пъпчици – точно този проблем намира решение с почистващите продукти.

2. Мокри кърпички

Най-натоварените графици определено не оставят и една свободна минута, още по-малко за използване на почистващ продукт. Тук на помощ идват мокрите кърпички, които задължително имат антибактериален ефект. Много от тях се предлагат с различни добавки от подхранващи съставки като алое вера и витамини. Използвайте ги не просто за да почистите, но и за да хидратирате.

3. Пудра

Добре е в топлите месеци да замените фондьотена с пудра. По-щадящият продукт не само, че не запушва порите, но и абсорбира влагата и потта по начин, по който не се сдобивате по средата на деня с ефект на „лъщене“. Ефектът определено не е с положителен смисъл. Освен това ще бъдете в крак с актуалната тенденция за сезона – матирана като кадифе кожа.

4. Водоустойчива спирала

Тъй като много дами намаляват драстично козметичните продукти, които нанасят върху лицето си по това време на годината, все пак препоръчваме да запазите спиралата. Това е един от начините, с които мигновено да промените своя външен вид. Водоустойчивата формула не се разтича и гарантира дълготрайност през целия ден.

5. Балсам за устни

Фактът, че термометрите са в горните си граници далеч не означава, че трябва да пренебрегнете хидратацията на устните. Възползвайте се от предложенията на пазара, които освен подхранващи масла, съдържат и цветни пигменти. Свежото розово винаги е на мода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари