IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако кожата Ви е жадна

27 юли 2015 08 19

Хидратирайте я с правилната козметика

Ако кожата Ви е жадна

Повече хиалуронова киселина = по-свежа, хидратирана и красива кожа. Може би не сте запознати с факта, че една трета от собствения ни запас хиалуронова киселина се изчерпва всеки ден и се нуждае от възстановяване. Разбира се, тялото ни знае какво и как да прави, но... Винаги има едно НО!

Топлият въздух, жаркото слънце и морският бриз, колкото и хубаво да Ви звучи комбинацията, силно дехидратират кожата на ръцете и тялото Ви. Те буквално изпепеляват запасите хиалуронова киселина в нея. Ако в нормални условия загубите ѝ се компенсират лесно, то високите температури на горещия летен плаж, доста затрудняват възстановяването на водния баланс.

Кожата е най-големият орган на човешкото тяло и се нуждае от щедра хидратираща грижа и хиалуронова киселина именно сега в най-знойните летни дни. Тук важи правилото: колкото по-често, толкова по-добре. Или казано по друг начин, колкото по-често овлажнявате кожата на тялото и ръцете си, толкова по-лесно се възстановяват естествените ѝ процеси на хидратация. Много е лесно!

Добавете в лятната си козметична чантичка Крем гел за ръце и тяло на SNB от серия Лятна грижа. Добре подбраните съставки и седемте аромата ще преобразят представите Ви. Знаем, че не обичате мазните следи и лепкавото усещане след нанасяне, затова Ви препоръчваме именно крем гел.

Леката му текстура се нанася лесно и попива мигновено, за да дари кожата с оптимална доза хидратация. Благодарение на мощна комбинация от овлажняващи компоненти – глицерин, урея, хиалуронова киселина и АКУАКСИЛ, кожата на ръцете и тялото бързо подобрява своята еластичност и хидробаланс. Добавеното масло от шея я подхранва и омекотява. И не забравяйте, че колкото по-рано утолите жаждата на кожата си, толкова по-нежна, по-красива и по-сияйна ще бъде тя.

Не се колебайте, а изберете аромата на Вашето лято от уханията, които SNB предлага в своята Лятна грижа: Цитрус, Бери, Кайсия, Жасмин, Капучино, Лилия и Виолетки – лимитирано издание.

За Ваше удобство крем гелът е в две опаковки – от 30 мл, удобна за дамската чанта, за да е до Вас винаги и навсякъде и 250 мл, която ще Ви чака да се приберете у дома.

Ако и Вие ожадняхте, пригответе си освежаващ цитрусов коктейл или студено капучино.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари