IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красиви и без стрес!

29 юли 2015 14 01

Как да се справим с последиците

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Стресовите ситуации са едни от най-големите „убийци“ на женската красота. И не само.

Проблемът е, че след като вече нанесем щетите, почти невъзможно е да върнем на 100% предишния си здравословен и красив външен вид.

Постоянното подлагане под стрес може да ни състари преждевременно, да накара косата ни да пада и дори да предизвика появата на упорито и неприятно акне.

Можете да избегнете всичко това само и единствено ако вземете превантивни мерки срещу стресовите ситуации.

Как да направите това и да спасите своята красота – можете да видите тук.

1 начин

Посветете се в магията на масажа. По този начин ще отпуснете тялото и ще отпушите всички енергийни канали. Освен това, усещането за лекота и щастието след подобна процедура е несравнимо.

2 начин

Упражнявайте се за известно време. Откраднете си няколко минути на ден, в които да направите малка тренировка. По този начин ще се мотивирате и ще оправите своето настроение. Приливът на енергия ще ви помогне с лекота да преминете през натовареното ежедневие.

3 начин

Медитирайте. Намерете всеки ден по 15 до 20 минути, в които да се посветите на медитация. Можете да го направите по всяко време и на всякакво удобно за вас място. Постигането на мир и хармония ще ви помогне да се съсредоточите и да удържите на стресовите ситуации.

4 начин

Хранете се по малко, но често. Консумирайте основно здравословни храни, тъй като хората буквално сме това, което ядем. Фокусирайте се върху плодове, зеленчуци, ядки и морска храна. Препоръчваме ви бадеми, боровинки и сьомга.

5 начин

Спете поне по 8 часа на денонощие. Недоспиването прави всеки значително по-изнервен, отколкото е обикновено. Нищо не може да замени съня като един от най-ефективните начини да освободите стреса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари