IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Основи на козметиката за мъже

4 август 2015 12 31

Какво не бива да пропуска силната половинка

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

За разлика от жените, много по-вероятно е мъжете да отделят повече време на видео игрите или футбола, отколкото на красотата.

И не можем да ги виним за това. Въпреки това, грижата за кожата е еднакво важна за двата пола и съдържа едни определени основи, които се явяват задължителният минимум за ежедневния режим.

Женската гледна точка за тази долна граница е значително по-разширена от действителната такава, което е съвсем нормално, ако се има предвид усилията, които полагат нежните половинки.

Представяме на вниманието на мъжете какво трябва да съставлява тяхната грижа за кожата и обещаваме, че отнема много по-малко време, отколкото сте си представяли.

1. Почистващ продукт

Преди известно време, почистващите продукти за лице нямаха място върху зоната с брада при мъжете. Въпреки това, към настоящия момент, благодарение на постоянните иновации, специализираната мъжка козметика е препоръчителна, тъй като поддържа идеалния баланс между мека и твърда на допир кожа.

2. Хидратация

Овлажняващият продукт е естественото продължение на почистването. Препоръчително е да използвате такъв продукт докато кожата е още влажна, за да може порите да задържат влагата. Освен това, използвайте редовно хидратиране със слънцезащитен фактор SPF.

3. Балсам за устни

За разлика от кожата и косата, устните са доста пренебрегнати, когато става въпрос за козметична гржа. Нежната кожа там е много по-предразпоолжена към напукване и изсушаване, от което следва, че хидратиращият балсам за устни е все по-важен елемент за постигането на меки и еластични устни.

4. Крем за бръснене

Охлаждащите гелове, които печелят все повече поддръжници сред представителите на мъжкия пол, имат едно голямо предимство. Бръсненето с тях е значително по-безболезнено, оставят кожата мека и предотвратяват разлика в тена и неравномерно светли участъци.

5. Крем против бръчки

Колкото и невероятно да изглеждаше преди няколко години, козметичната индустрия вече се е погрижила и за силните половинки. Преждевременното стареене е еднакво сериозен проблем както за жените, така и за мъжете. Потърсете продукт от този тип за околоочния контур и го съобразете с типа кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари