IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаем за кола маска на триъгълника?

21 август 2015 06 00

Някои задължителни правила

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато става въпрос за козметични процедури, може би тази, която всява най-много смесени чувства, е кола маска на триъгълник.

Да, безспорно след това ще се чувстваме свежи, красиви и дори леки, но процесът, докато постигнем тези резултати, може да бъде много болезнен и неприятен.

Според различни салони, настъпването на топлите месеци увеличава прибягването до процедурата и това е съвсем нормално.

Както с всичко, тя има някои основни правила, които се оказва, че не са толкова познати на дамите.

Представяме ви какво да имате предвид и ви даваме информация за нещата, с които е вероятно да не сте запознати.

1. Става по-лесно

Много хора не си дават сметка веднага, че процедурата става все по-лесна и безболезнена след всяко следващо посещение. Понякога се колебаем дали да опитаме или често не продължаваме след като веднъж сме опитали, тъй като се отказваме заради болката. Имайте предвид, че след като сте минали през дебютната кола маска на триъгълника, лошото вече е далеч.

2. Никога не използвайте кола маска за първи път, ако сте бременни

Ако сте се подлагали на процедурата преди да забременеете, можете да продължите с нея. Много често дамите посещават козметичните салони ден или седмица преди датата на раждане, тъй като времето, след което ще могат да се подложат на процедурата, може да не е скоро. Много по-трудна е кола маската за първи път, докато сте бременни, тъй като косъмчетата са много по-твърди и със здрав корен. Това се дължи на хормоналната промяна в организма. Желателно е да не се подлагате за първи път, ако сте в първите три седмици.

3. Внимавайте за знаците в салона

Голям проблем е хигиената в козметичните салони и това е нещо, на което трябва да обърнете внимание веднага, щом прекрачите прага. Ако забележите просто обикновена завеса, вместо отделено помещение да се преобуете, то със сигурност това не е вашето място. Други индикатори са липсата на клечки за нанасяне за еднократна употреба и ръкавици, както и мръсно помещение.

4. Можете да се подложите на кола маска, ако сте в „онези дни от месеца“

Но не и ако ви е за първи път. Важно е да се придържате към графика си за такъв тип процедури, но не се препоръчва да дебютирате с услугата в този период. Това е така, тъй като преживяването ще бъде още по-тежко отколкото обикновено е. Кожата е много по-чувствителна и е възможно да се появи зачервяване и дори подуване. В противен случай, просто поставете тампон.

5. Дълготрайните резултати си заслужават болката

Косъмчетата винаги ще стават по-тъни, меки и ще растат значително по-нарядко, отколкото обикновено. Степента и дълготрайността на тези ефекти е строго индивидуална и зависи от типа кожа и окосмяване, които имате. След 3 или 4 посещения можете да имате до 50% по-малко косъмчета, докато при други може да са необходими 5-6 процедури.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари