IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лакове за нокти, които подчертават тена

21 август 2015 09 00

На кои цветове да се спрем?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Лятната почивка е в разгара си, а ние повече от всичко искаме да създадем спомени от нея.

Един от най-приятните начини е да съберем слънчевите лъчи така, че буквално да ни топлят през цялата година.

Тъй като всички дрехи стоят по-добре върху лек загар, използваме всякакви трикове и техники, за да подчертаем резултатите, които сме постигнали на плажа.

Козметичната индустрия предоставя огромно разнообразие от различни нюанси, а ние извличаме тези цветове от палитрата, които на момента акцентират върху красивия ни летен тен.

Ето на какво да заложите при стилистиката на ноктите.

1. Ярко розово

Горещите розови нюанси не просто, че подчертават тена на кожата, но и създават визуална измама за съществуването на такъв и при светъл тип хора. Тези цветове са „златната среда“ между нюд и тъмни лакове. Телесните лакове за нокти ще добавят нотка на сивота, а тъмните такива ще изглеждат груби.

2. Бяло

Тук става въпрос за бяло като от коректор. Без никакви перлени отблясъци, без каквото и да е. Изцяло решеният маникюр в този нестандартен цвят е подходящ както за дами със светла, така и за дами с тъмна кожа. Ще подчертаете тена, който сте събрали, независимо дали е много или малко.

3. Неоново зелено

Свежият цвят е много подходящ за лятото, тъй като лесно се асоциира със смелост и свободни дни. Основата му е от лайм, който отива на всякакъв тип кожа, но със сигурност става по-изкрящ на фона на тъмна кожа.

4. Оранжево

Според тенденциите при лаковете за нокти, оранжевото официално вече е „новото черно“. Освен, че е много актуален, цветът изпъква на тъмна кожа, подчертавайки нейния тен. Можете да заложите на него, ако по принцип сте със средно тъмна или сравнително светла кожа.

5. Неоново оранжево

Най-добрият от всички лакове за нокти, който да използвате, за да акцентирате върху тена на кожата си е неоновото оранжево. Този нюанс се явява перфектният контраст с тъмната кожа и със сигурност ще изглеждате така, сякаш никога не сте си тръгвали от плажа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари