IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червилата на Джоан Смолс

25 август 2015 13 40

Моделът създаде първите си козметични продукти

Снимка: Estee Lauder

Снимка: Estee Lauder

От момента, в който видяхме Джоан Смолс на червения килим на Мет Гала тази година с червило в цвят на страстен и тъмен патладжан, ни се прииска да извадим козметичната ѝ чанта и да я откраднем.

Това, че е малко вероятно да се случи, дори не ни притеснява, а още по-малко ни натъжава след като разбрахме, че моделът официално представи своята дебютна колаборация с Estee Lauder за колекция червила.

И се оказва, че именно този нюанс на патладжан е бил начално вдъхновение за креативната съвместна работа между Смолс и козметичния гигант.

Колекцията “Pure Color Envy Sculpting Matte Lipstick” съдържа 12 нови нюанса, към които и подобен цвят като този, който красавицата е използвала за Мет Гала.

Всички нови попълнения от линията се прибавят към широката гама цветове в архивите на Estee Lauder.

Забележителното в случая е матиращият ефект на козметичните продукти, който дебютира под формата на нова формула и завършек.

Съвместната работа на Джоан Смолс с марката датира още от 2010 година, но това е първият път, в който моделът отдава своя принос в създаването на продукти.

„Обичам начина, по който матовите червила не изглеждат твърде натрапчиви, дори и ако цветът е ярък. Има и възможност да го направите блестящ единствено с добавяне на гланц върху устните, а можете да използвате и матов завършек като акцент за дните, в които искате просто лек цвят“, сподели самата Джоан Смолс.

Можете да видите първите кадри от съвместната работа между модела и козметичния гигант в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари