IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които французойките никога не правят с косата си

28 август 2015 09 01

Именно те са тайната към красивата грива

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

В случай, че не сте забелязали все още, все по-натуралната и естествена визия се налага като основна тенденция в красотата.

Ако трябва да се сетим за една асоциация в тази посока, то това със сигурност ще бъдат винаги прекрасните френски жени.

Специалното в тяхната красота е, че умеят да подчертават визията без грим и небрежната коса така, сякаш току що слизат от някой моден подиум.

Голям мит е, че те прекарват часове пред огледалото, стилизирайки всеки кичур така, че да получат небрежно, но перфектно оформяне.

Тайната се крие в нещата, които НЕ правят, за да постигнат това. Ето кои са те:

1. Никога не боядисват косата си

Това е едно правило, което малко или много се спазва от по-голямата част от жените във Франция. Уважението към природата и нейният избор за цветовете, които ви отиват най-много, е ключът към успеха.

2. Никога не използват сешоар

Вместо да използват горещата струя на сешоар, френските дами използват предоставените от природата начини – свеж въздух и хавлиена кърпа. Това ще заздрави косата ви и ще запази нейната гъстота.

3. Никога не мият косата си всеки ден

Няма смисъл да миете косата си всеки ден. Обикновено, обемът и структурата идват след доброто изсушаване на косъма, което естествено се получава на втория ден след баня.

4. Никога не използват аксесоари за коса

Няма смисъл да се използват каквито и да било аксесоари, независимо от дължината и прическата ви. Избягвайте шноли или ластици, тъй като те само накъсват косъма.

5. Никога не напускат дома с мокра коса

Когато ви е възможно, мийте косата вечер, а не сутрин. Няма нищо по-малко стилно от мократа коса където и да било извън дома. Освен това, ако заспите с навита влажна коса, ще се събудите с красиви и обемни вълни.

6. Никога не забравят за силата на аромата

Едно впръскване на парфюм в косата и зад всяко ухо ще ви даде невероятен аромат за през целия ден. Знаете колко е съблазнително тази следа, която оставяте всеки път, в който минете покрай някого.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

? ( преди 8 години )
Taq razpletena damadjana li e ,,vinagi ptekrasnata franzuzojka,,?:) Pak dobre, che si miyat kosata ponyakoga.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Момо ( преди 8 години )
Като човек живеещ вече 7-*** година в Париж мога да кажа само: Глупости!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар