IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красотата, в която мъжете се влюбват

29 август 2015 14 30

Важните физически и козметични дадености на жените

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В какво се влюбват мъжете? Какво е нещото, което привлича погледите им и ги задържа по-дълго върху нас?

Това са все въпроси, чиито отговори никога не са напълно еднозначни. Няма универсална формула за това, как да се превърнем във властващи над сърцето на нашия избран.

За сметка на това обаче, статистиките и проучванията ни дават поне някаква следа, какво би впечатлило евентуалната ни бъдеща половинка.

Когато става въпрос за физически дадености, няма как да не намесим и качествата на козметиката.

Продуктите, които успешно прикриват недостатъците ни и подчертават предимствата са нашето най-голямо оръжие.

Представяме ви чертите в една жена, които мъжете намират за най-привлекателни.

1. Бели зъби

Перлените зъби могат да окажат сериозно влияние върху това, как ви възприема един мъж. Съответно, жълтеникави нюанси и всякакви несъвършенства се възприемат като неприятни и често причина за липса на какъвто и да било интерес. В случай, че предприемете действия в тази посока, трябва да имате предвид, че неестествено белите зъби също не ви правят по-атрактивни.

2. Червено червило

Има директна връзка между червеното червило и вниманието на един мъж към вас. Най-хубавата част е, че така подчертавате устните по начин, по който и вие се чувствате добре и много по-уверени в качествата си.

3. Широк ханш

Слабите жени, които са по стандарт за големия моден подиум, не винаги са предпочитани от мъжете. Много по-вероятно е представител на силния пол да се впечатли от това, колко сте стегнати, отколкото колко сте слаби. Освен това, голяма част от мъжете посочват, че харесват малко по-широк ханш и бедра.

4. Брюнетките

Във вечната война между това, дали мъжете харесват повече блондинки или брюнетки, тъмнокосите печелят. Проучвания сочат, че силните половинки оценяват много по-високо кафявите тонове в косите, а още по-привлечени се чувстват от дълга грива.

5. По-малко грим

Това е още една причина да оставите тежките козметични продукти настрани и да заобичате естествената си красота. Мъжете определено не се впечатляват от лице, което е почти нарисувано с различни техники и цветове. В крайна сметка, този грим няма да остане завинаги на лицето и понякога говори за огромна липса на самочувствие и самоувереност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Потребител ( преди 8 години )
Отговорът е *** :) повече жени се изрусяват, защото естествено русият цвят на косата се среща по-рядко, а знаем, че редките неща са по интересни от по-разпространените. Което води до извода, че жените се изрусяват, защото на тях лично им харесва да са различни. Не в основата на всяко действие на жената се крие мъж :) и понеже естествените блондинки са по-малко от брюнетките, те пък се кефят, че са различни по начало и не искат да стават като по-голямата част от населението брюнетки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Мантрата, която от години се върти в женските списания - че мъжете предпочитали брюнетки за дълги връзки, а русите - само за флирт, може лесно да се разгадае. Повече тъмни жени (в пъти повече, спомнете си, че всички африканки и азиатки са брюнетки), по-голям пазар. Защо да не ги лъжат, че предпочитаме черни? Нали така печелят симпатии и тиражът се продава. Иначе ще го четат само северно от линията София-Рим.)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Важното е кожата да е бяла - косата ще я преглътнем.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ajde da broime ( преди 8 години )
Анонимен ( преди 8 години )
А ромките, изрусени в лисичо рижаво?:D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ценител ( преди 8 години )
Даже великата Елла Фитцджералд, която е афро-американака е носила руса перука.)))) Сигурно е искала да изглежда глупава и мъжът й да се разведе с нея.))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
До Анонимен: ( преди 8 години )
Така е, аз руса жена, която да се е боядисала черно или тъмно кестеняво не съм срещал, освен последователки на Готик течението в рока и някои супер бели скандинавки и германки. Докато кестенявите и мургавелките *** да се изрусяват в различни нюанси и да описват очите си като ,,лешникови,, или ,,зелени,, при положение, че са банално кафяви.:)))) Виж и фотошопа на Риана. Винаги е с изсветлени очи...Гроздето е кисело, баце...:))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Merilin ( преди 8 години )
Към коментара по-долу:И великата съблазнителка Мерилин Монро от кестенява се е пребоядисала в светло руса. Вярно,че Кенеди е предпочел жена си, която е била брюнетка, но това е било, защото Мерилин не е имала много мозъчни клетки (пардон!). Само че - внимание!!! - Мерлин е кестенява, не естествена блондинка!:) Така че - внимавайте, не унижавайте русите жени, само защото са едно малцинство, подложено на завист и омраза особено сред по-мургавото женско население в България.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Ако мъжете предпочитат брюнетки, защо толкова много жени се изрусяват, а толкова малко се потъмняват?:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
русо гладно нЕма:) ( преди 8 години )
не е вярно, че педпочитат брюнетки. просто по света има повече тъмни жени, отколкото естествено руси. хубавата естествена блондинка е рядкост и винаги е ,,деликатес,, за мъжете. не е вярно и това, че предпоитат блондинки за флирт, a брюнетки за по-продължителна връзка. продължителността на връзката не зависи от цвета на косата, а от това, което е в главата. а няма доказателства за това, че русите жени са по-глупави - просто има *** вицове, явно плод на завист към рядката красота на истинските блондинки.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар