IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметика, която да изхвърлите след завършването

1 септември 2015 13 02

Продуктите, които не трябва да имате

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Училището и университетът са идеалното време, в което трябва да експериментирате с различни гримове и визии.

Ако в сутрешните лекции смятате, че тъмното червило е подходящо, а след това към следобедните почивки решите да се върнете към романтичната визия, никой няма да ви съди.

Но има време и място за всичко – включително и за определени козметични продукти, на които срокът им за ползване изтича някъде между дипломирането и първия работен ден.

Представяме ви продуктите, които е добре да оставите в годините на обучение в университета.

1. Плодови парфюми и спрей за тяло

Всички искаме да миришем свежо, но целта определено не е да оставим впечатление, че някой е забравил кошница с плодове до леглото ни, докато сме сънували. Вместо продуктите с мирис на праскова, ягода и каквото и да е друго, опитайте някои от козметичните предложения, които са с плодови нотки, но не само.

2. Мини сешоар

Обикновено голяма част от студентите прекарват времето си в общежития, които са малки на размери и това ги принуждава да се спрат на мини сешоари за престоя си там. След като завършите, идва моментът, в който да инвестирате в качествен инструмент, по възможност да бъде с йонни плочи и контрол над температурата.

3. Крем за лице без слънцезащита

Това, че вече няма да прекарвате по-голямата час от деня си в залите за лекции означава, че е време да обновите своя крем за лице. Желателно е да потърсите козметика, която да ви предпазва повече от вредните слънчеви лъчи, за да не се налага да се справяте с проблеми като пигментни петна или преждевременно състаряване.

4. 2 в 1 шампоан с балсам

Един продукт, който върши работа като за два, ви се видя страхотна идея за момента, в който се нанасяхте, но сега, след като имате повече място под душа, трябва да си поръчате отделни шампоан и балсам. Третирайте косата си с уважение и тя ще ви се отблагодари с по-лесно разресване и мекота.

5. Бръсначки за еднократна употреба

Студентските години са много динамични както за учене, така и за излизане. Точно поради тази причина всичко беше по-лесно с бръсначките за еднократна употреба – бръснеш и излизаш. Сега вече е моментът да спрете да се снабдявате с такива и да инвестирате в една добра бръсначка, която да ви защити от порязвания и изсъхване на кожата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари