IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова цветна реалност в маникюра

1 септември 2015 12 19

Колекцията Паралел на SNB

Модел: Веси Бонева, Снимка: SNB

Модел: Веси Бонева, Снимка: SNB

Посрещаме новия сезон с шест нови и изключително вълнуващи цвята лак за нокти от SNB. Толкова различни, толкова наситени и интензивни, че можем спокойно да кажем, че маникюрът Ви през есента ще приковава вниманието на околните.

Колекция Паралел е вдъхновена от живота между реалното и виртуалното. С един клик прескачаме във виртуалното пространство и започваме да споделяме, коментираме, харесваме, да общуваме със света... След това отново с един клик излизаме от него и влизаме в реалното пространство.

Със своите нови шест завладяващи цвята, SNB приканва да открием тук и сега своята нова, по-красива реалност, в която цветовете са по-наситени и интензивни от тези на екраните. Шест цвята очакват да се запознаете с тях. Представяме Ви Габриела, Мирослав, Дарина, Виктор, Катерина и Борис.

Габриела е бежов пастел. Когато тя влиза в офиса, всички откъсват поглед от екраните и тайничко проследяват всяко нейно движение. Присъствието на Габриела се усеща. Тя винаги тананика нещо с копринения си глас.

Мирослав е светлосив пастел. Той е изтънчен ценител на семплия шик. Никога не се натрапва, но винаги го забелязват. Жените често въздишат по него, защото е елегантен, модерен и винаги в крак с новите тенденции.

Дарина е синьо-зелен пастел. Независимо дали е на кафе с приятели или се разхожда в парка, тя винаги привлича вниманието със своя замечтан поглед и лъчезарна усмивка. Дарина е жена на 30 с душата на момиче на 15. Тя е вечният мечтател.

Виктор е син пастел. Той е цяла вселена. Умее да пленява с поглед. Сините му очи, сякаш хипнотизират. Дълбочината им крие хиляди тайни, които чакат някой да ги открие.

Катерина е тъмен, цикламен пастел. С нея винаги ще Ви забележат. Дори когато слуша музика, Катерина се смее. Често танцува, докато се разхожда. Умее да флиртува невинно и винаги успява да плени мъжките сърца.

Борис е тъмночервен пастел. Не изневерява и никога не закъснява. Ако Борис Ви покани на среща, ще започне вечерта с тъмночервена роза, защото знае, че това е цветът на любовта.

Модел: Веси Бонева

Снимки: SNB

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари