IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да премахнем тъмни петна подмишниците?

17 септември 2015 13 02

Лесни трикове за изсветляване

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

На всяка една жена в даден момент от живота ѝ се е случвало да се справя с тъмните петна подмишниците.

Това е често срещан проблем, тъй като за съжаление, причините за това оцветяване са многобройни.

Въпреки това, този нежелан „ефект“ може да предизвика невероятен дискомфорт и да накара дамите, които страдат от него, да понижат самочувствието си.

Именно поради тази причина се обръщаме към природата и естествените съставки, за да открием решение на този неприятен проблем.

И го намерихме.

Представяме ви как с добавянето на различни съставки да се отървете от потъмняването на подмишниците и отново да се радвате пълноценно на всички рокли и блузи без ръкав.

1. Шафран

Добавете щипка от подправката в две супени лъжици лосион за тяло. Смесете добре и нанесете върху подмишниците. Не просто, че това ще изсветли кожата, но също така ще намали и миризмата на пот.

2. Ябълки

Ако ежедневно и редовно нанасяте с масажни движения пюре от ябълки върху подмишниците, това ще премахне оцветяването в тази област. Плодовете имат свойството да убиват микробите и бактериите, които стоят в основата на проблема.

3. Портокалова кора

Портокаловите кори съдържат лимонена киселина, която действа върху кожата както белината върху дрехите. Подсушете няколко портокалови кори, докато станат напълно сухи. Стрийте ги, вземете две супени лъжици от тях и смесете с малко розова вода. Получената смес нанесете върху подмишниците и оставете да подейства за 10 минути. Изплакнете обилно с вода.

4. Кокосово масло

Кокосовото масло е универсална терапия за красотата. Тази мярка включва един малко по-бавен, но сигурен процес на избелване. Масажирайте с кокосово масло подмишниците за около 10-15 минути всеки ден, преди да си вземете вана или душ.

5. Лимони

Известно е, че лимоните са естествен избелващ агент. Ако разтривате всеки ден лимон върху подмишниците, ще избелите кожата в тази зона. Не забравяйте да нанасяте хидратиращ крем или лосион за тяло след като приключите с процедурата. Лимоните са с доказано антибактериално действие и също намаляват неприятните миризми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари