IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ тенденции в грима за есен 2015

23 септември 2015 06 32

Професионални съвети от световноизвестния гримьор Лорън Андерсън

Лорън Андерсън

Лорън Андерсън

С приближаването на есента и налагането на новите тенденции в грима, желанието ни да експериментираме с най-актуалните цветове и продукти непременно се увеличава.

Всяка дама иска да изглежда в крак с модата и да се чувства уверена и забележителна.

Световноизвестният гримьор Лорън Андерсън, се зае със задачата да разкаже накратко кои ще бъдат най-горещите тенденции в грима за есента, като едновременно с това даде и полезни съвети за перфектен външен вид.

Възползвайте се от съветите на професионалистите, за да изглеждате невероятно във всеки един момент от вашето ежедневие.

Визия 1. Обемни мигли

Обемните мигли са перфектният завършек на всяка женствена визия. Именно това ги прави неизменна част от есенните тенденции.

Съветът на Лорън: „Започнете със спирала с прецизна бадемовидна четчица, която обхваща всички мигли, извивайки и удължавайки ги за максимален обем. Използвайте върха на четчицата, за да оформите ъгъла на миглите си леко навън. По този начин ще направите погледа още по-изразителен.“

Визия 2. Устни с цвят на череша

Независимо дали сте на червения килим, или просто искате да попаднете в центъра на вниманието, заложете на червило с цвят на череша. Този нюанс ще придаде на кожата ви малко по-топъл оттенък, а освен това е и плавен преход след летните ярки нюанси.

Съветът на Лорън: „Когато използвате червило в смел нюанс като черешата, искате да издържи максимално, без да се размазва. Аз постигам това като нанасям червилото, разнасям леко цвета и след това отново нанасям малко в центъра на устните. По този начин имате страхотен цвят, който не се размазва в краищата.

Визия 3. Естествена руменина

Есента е перфектният сезон, в който може да заложите на естествено румени скули. Оставете настрана летните бронзанти и извадете отново прасковените и нежнорозови ружове, които ще подчертаят естествената ви красота така, сякаш кожата ви е погалена нежно от хладния вятър.

Съветът на Лорън: „Тази тенденция може да се постигне с руж. Нанесете върху скулите и леко разнесете нагоре и надолу. С кръгови движения прелейте към слепоочията. Запомнете, че малко руж може да направи чудеса с визията ви.“

Визия 4. Класическа очна линия

Очната линия никога не е слизала от топ тенденциите и изглежда няма никакви изгледи това да се случи скоро. И тази есен спокойно можете да заложите на изчистена визия с различни вариации на очна линия.

Съветът на Лорън: „Създайте абстрактна визия, като поставите пръста си във външния край на окото и изтеглите леко навън. Използвайки очната линия, подчертайте основата на миглите. За допълнителна изразителност извийте леко в края, а ако целите повече драматичност, може да удебелите контура.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари