IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правилата на червилата – Част 1

27 септември 2015 04 46

Какво не бива да пренебрегваме, когато става въпрос за козметичния продукт?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мечтата на всяка жена е да усвои умението за нанасяне на перфектното червило. Веднъж направен идеален контур, и устните добиват съвсем различен вид и променят не само цялостното излъчване, но и самочувствие.

Голям проблем е осъзнаването, че не само техниката на нанасяне е определяща. Не толкова добре селектираният цвят, който не отговаря на комбинацията очи-коса-кожа.

Именно поради тази причина, червилата имат някои правила, които никога не трябва да се пренебрегват.

Представяме ви най-важните акценти, които да имате предвид всеки път, когато става въпрос за козметичния продукт.

1. Ексфолирайте и завършете с балсам за устни

Третирайте устните си по същия начин, по който се отнасяте към лицето. Ексфолирайте добре и след това хидратирайте с балсам за устни. Повтаряйте режима всекидневно.

2. Минимално грим

Придържайте се към колкото може по-малко грим. Винаги е добър подход да акцентирате само върху една част от лицето. Ако ще заложите на дръзки устни, най-добре дръжте далеч сенките за очи и обратното.

3. Избягвайте твърде много блясък

Бляскавите частици в прекалено голямо количество могат да изглеждат кичовски и недотам класни. Потърсете си червило с кремообразна текстура или матиращ завършек. Отразяването на светлината трябва да идва от мекотата на продукта и хидратиращите му пигменти, не от брокат.

4. Изберете правилния цвят

Да откриете точно вашия цвят на червилото е много важен елемент. Различните нюанси стоят по различен начин на всеки един човек. Точно поради тази причина е добре да опитате няколко различни варианта преди да закупите червило. Светлите червени пигменти стоят добре на по-тъмна кожа, а розовите и тъмните червени са добър избор за светлата кожа.

5. Използвайте основа

Както знаете, основата е този магичен козметичен продукт, който лесно подсилва цвета и засилва неговата дълготрайност. Той е добър начин и да създадете контраст. Ако нямате подръка основа, винаги можете да използвате вашия фон дьо тен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари