IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спасете деня: Грим-съвети

29 септември 2015 13 06

Бъдете красиви постоянно!

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Бързате ли безумно много всяка сутрин? Случва ли ви се постоянно да не ви остане време да сложите очната линия добре, спиралата да ви се размаже или просто да вържете косата с ластик, защото не виждате друго спасение?

Това е ситуацията, в която се намира почти всяка работеща жена и ако не друго, то със сигурност е много стресова.

Именно поради тази причина ви представяме няколко трика, свързани с красотата, които ви гарантират изключителен вид дори и в най-натоварения график.

Ето как да постигнете мечтаната визия бързо и за дълго време.

1. Извити мигли

Използвайте сешоара на средна степен, за да загреете, докато извивате миглите. Проверете температурата да не е твърде висока и започнете от корените. Притискайте, докато не стигнете до края и след това нанесете спирала.

2. Направете червилото с матов завършек

Нанесете молив за устни и червило така, както обикновено правите. Вземете една салфетка и я притиснете между устните. Използвайте пудра и отново притиснете кърпичката.

3. Нанесете коректора последен

Обикновено жените нанасят коректор и отгоре фон дьо тен. По този начин основното, което правите, е да разнесете коректора и той да загуби своя ефект. Когато сложите първо фон дьо тен, дори може да откриете, че нямате нужда от коректор, или че ефектът му е по-добър, когато е отгоре.

4. Обем в миглите

Не е необходимо да инвестирате в скъпа спирала за мигли, обещаваща обем. Единственото, което трябва да направите е да използвате вашия козметичен продукт, но между всеки пласт, който нанасяте, да поставите малко количество обикновена пудра за лице.

5. Свърши ви коректорът?

Започнете с един пласт фон дьо тен и след това нанесете една отделна точка върху зачервяването или проблемната зона. Оставете така за няколко секунди и след това слейте с останалата част. Това ще реши проблема ви, тъй като ще има същия ефект, който има и коректорът.

6. Лесен начин да изсушите косата

Заменете хавлиената кърпа със стара ваша тениска и с нея увийте косата. Памучната материя ще попие много по-бързо и по-голямо количество вода, което ще направи изсушаването на косата по-лесно и по-кратко като времетраене.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари