IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На какъв грим да заложим тази есен?

1 октомври 2015 08 30

Задължителните тенденции за сезона

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато става въпрос за козметика, индустрията има някои задължителни правила, съобразени с всеки един сезон и неговите чисто атмосферни особености.

Всички знаем, че през летните дни е добре да заложим на пастелни и свежи цветове, които да отговарят на настроението, което слънчевите лъчи носят.

По същия начин, есента идва с едно задържане на топлите тонове в палитрата и предлага една идея по-тъмни нюанси.

Характерните промени се изразяват в добавянето на очна линия и спирала за мигли.

Ето какво да опитате през предстоящата есен.

1. Опушени очи

Не можете да пропуснете опушения грим през есента. Единственото, което трябва да имате предвид, е заменянето на традиционното черно с топло кафяво и златисти тонове. Лилавото също е добър вариант, тъй като отива на всички цветове на очите. Разбира се, ако заложите на смела стилистика за очите, задължително се придържайте към по-семпли тонове за устните.

2. Червило

Тази есен е добре да дадете шанс на няколко по-смели цветни нюанса. Мат, с гланц или блясък, завършващият ефект е задължителен, ако искате да се откроите. Опитайте рубинените пигменти, тъй като те открояват най-добре останалия от лятото тен.

3. Розово-златен грим

Последните топли дни на сезона се отразяват в грима с розово и златно. Този тип грим е много нежен, шик и абсолютно отговаря на есенните дни. Добре е да имате предвид, че бронзовото не е много подходящ алтернативен вариант, тъй като не отива на всеки тип кожа. Покрийте клепачите с розови сенки и използвайте златиста очна линия. Можете да слеете цветовете за още по-открояващ се ефект.

4. Драматични котешки очи

Очната линия и издължените котешки очи са идеални за всеки един сезон. Тази универсална тенденция е доста впечатляваща за есента, но е добре да се има предвид, че формата на линията зависи от формата на самите очи. За по-драматичен и вечерен вид, добавете и черна спирала за мигли в няколко пласта.

5. Класически неутрални тонове

Едно от най-големите предимства на нюд грима е, че всеки може да извлече привилегиите на тази минималистична стилистика и да изглежда добре. За да започнете, прикрийте всички несъвършенства със светъл фон дьо тен и завършете с пудра. Добавете хайлайтер на скулите, брадичката и челото. Вместо да използвате спирала за мигли, заложете само на извивачката. Избягвайте червилото и залагайте повече на балсамите или безцветните гланцове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари