IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълги мигли: Косъм по косъм

6 октомври 2015 06 27

Всичко, което трябва да знаете за процедурата

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Дългите мигли са едно от най-привлекателните неща, които съставят женската красота. Те отварят визуално погледа и внасят усещане за съблазнителност, мистичност и сексапил.

Единственият проблем с дългите мигли е свързан с факта, че не всяка дама е дарена по природа с тях.

Нещо, което в днешно време дори не е чак такъв проблем, тъй като козметичната индустрия се е погрижила умело за тях.

На пазара се предлага огромно разнообразие от изкуствени мигли и процедури, обещаващи растеж на извити косъмчета.

В последно време особено известна стана процедурата по удължаване с метод „косъм по косъм“. Ако сте уморени от постоянното поставяне на изкуствени мигли, то със сигурност поне веднъж сте обмисляли този вариант.

Ето какво трябва да знаете за косъм по косъм удължаването.

Какво представлява процедурата?

Както името подсказва, това е начин, с който се сгъстяват и удължават миглите чрез добавяне на „екстеншъни“ или допълнителни косъмчета. Те са изработени от естествена коприна и са изключително леки, което не създава никакъв дискомфорт или неприятно усещане след поставянето им.

Процедурата трае средно между час и половина и два, като към вашите естествени мигли се добавят допълнителните такива. Това се извършва със специално лепило и професионалист, който знае точно как да поставя и залепя миглите. Процедурата не влияе по никакъв начин на естествените мигли. Принципът е, че допълнителните мигли падат в момента, в който се отдели естественият косъм, като не пречат на растежа и не предизвикват накъсване.

Колко е продължителен ефектът?

Можете да подновите удълженията след като допълнителните мигли оредеят или ако забележите, че лепилото вече е загубило своята здравина. Процесът по поддръжка е абсолютно същият като поставянето.

Как да изберем мигли?

Професионалистите, които прилагат процедурата, имат широк набор от копринени мигли, характеризиращи се с различна дължина и извивка. Добре е да изберете една идея по-дълги удължители, за да не е твърде контрастна разликата с естествените ви косъмчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

tihomira.markova ( преди 8 години )
Миглите много добре подчертават окото, но внимавайте как ги сваляте после.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар