IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каки маникюр

7 октомври 2015 08 31

Модерен цвят и техника

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Маникюрът може да бъде доста коварен, но това далеч не е задължително.

Стриктно следим актуалните тенденции в модната и козметичната индустрия и със сигурност открояваме един цвят, с който няма как да сбъркате.

Каки нюансите са изключително модерни в момента и гарантират забележителен външен вид на вашите нокти.

Можете да го съчетаете с всякакви нюанси от земната палитра като зелено, жълто и кафяво.

За да се справите перфектно с маникюра, представяме в стъпки как да направите маникюр в цвят каки.

Стъпка 1

Подгответе ноктите си като ги изпилите в подходяща и желана от вас форма. Препоръчваме ви да се спрете на по-овални нокти, тъй като са женствени и изключително актуални за тази година. Нанесете един пласт основа и изчакайте да изсъхне.

Стъпка 2

Вземете своя лак за нокти в цвят каки и нанесете по един слой върху всеки пръст. Изчакайте да изсъхне добре и поставете втори.

Стъпка 3

Използвайте една сребърна лента, но преди това проверете дали лакът е напълно сух. В случай, че е, отрежете 2 сантиметра дебела лентичка и я поставете през първия нокът. Повторете същото с останалите пръсти и не се притеснявайте, ако малко стърчи.

Стъпка 4

След като поставите върху желаните нокти сребърна лента, използвайте ножичка, за да подрежете излишните краища. Завършете с един слой блестящ топ лак – той не само ще даде завършен вид, но и ще задържи лентата на мястото ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари