IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква прическа да направим за фитнеса?

12 октомври 2015 07 41

Няколко добри идеи с плитки

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Независимо от факта, че лятото си отиде, важен момент е да успеем да се самомотивираме и да продължим да се грижим за тялото си.

Редовните тренировки и правилното хранене далеч не са единствено за началото на годината и със сигурност не са цел само за добра форма на плажа.

Ако успешно сте превърнали ходенето до фитнеса в ежедневен здравословен навик, то със сигурност често ви се налага да се чудите как точно да хванете косата си.

По време на някои упражнения ви се струва истински ад да намерите начин да приберете този досаден кичур, който постоянно ви пречи.

От друга страна, не искате да изглеждате зле в никакъв случай, даже напротив – ами ако онзи симпатяга дойде и днес?

Тъй като сме се сблъсквали с този проблем, съставихме за вас няколко идеи, с които не просто да тренирате комфортно, но и красиво.

Ето каква прическа можете да направите за фитнеса.

1. Плитка отпред

Ако имате бретон, който постоянно ви пречи, опитайте да сплетете плитка в предната страна на главата. След като сте готови, завържете останалата част от косата на странична опашка или на малък, нисък кок в задната част на тила.

2. Плитка настрани

Ако имате по-дълга коса, винаги можете да обърнете косата настрани и да я захванете здраво с малък ластик. Останалата опашка сплетете на обемна плитка и оставете на една страна. По този начин не просто, че няма да ви пречи, но и няма да се мърда косата.

3. Плитки от двете страни

Винаги сме харесвали прибраната отстрани коса. Тя концентрира погледа върху лицето и е идеален вариант за фитнеса. Ако предпочитате да оставите все пак малко свободно падаща коса, това е идеалната прическа за вас.

4. Опашка с плитка

В случай, че не обичате никаква коса да ви се пречка пред очите докато тренирате усилено във фитнеса, то опашката с плитка е идеалният вариант за вас. Завържете висока конска опашка високо на тила и сплетете.

5. Кок

Стилният кок не е задължително и само за официални поводи. Практичната прическа може да се използва във фитнеса, като за нея ще ви бъдат необходими само гъба за кок и ластик, с който да осигурите неподвижност. Ако имате бретон, впръскайте малко лак за коса, за да загладите плътно по скалпа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари