IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-странните тенденции в красотата за 2015

16 ноември 2015 11 00

Шокиращото от козметичната индустрия

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Можете да ги харесвате или да ги мразите, но не можете да ги игнорирате.

Козметичните тенденции винаги са част от разговорите на жените, които използват грим, с цел да изглеждат още по-добре.

Въпрос на лично възприятие е дали ще се възползвате от новите предложения или просто ще ги изкоментирате и никога няма да ги наложите в козметичната си рутина.

Тъй като много от тях са меко казано нестандартни, селектирахме основните, които не просто дебютираха на сцената на новостите в тази сфера, но и останаха.

Вежди в ярки цветове

Пастелните вежди се превърнаха в основна тема на разговор между гостите на Модната седмица в началото на годината. На подиума, моделите дефилираха с косъмчета над очите, оцветени в сиво и розово. Съвсем скоро след това, всички привърженички на козметичната индустрия побързаха да експериментират с нестандартни цветове, заимствани от безкрайните възможности на палитрите. Най-смелите ги съчетаха с неоновите си коси, а други просто избраха да ги декорират с брокат.

Маникюр „счупено стъкло“

Ако смятате, че този ефект се постига с истински парченца стъкло, то далеч не сте прави. Нестандартната стилистика се постига с аранжирането на различни детайли от целуфан, които отразяват слънчевите лъчи и светлината, като цяло. Повечето от големите марки заложиха на тенденцията и дори преобразиха предложенията си за новия сезон с цели комплекти, позволяващи на дамите да постигнат нестандартния маникюр и в домашни условия.

Бретон във формата на сърце

Мислите си, че сърцата се използват само и единствено, за да се демонстрира романтично настроение... и грешите. Младите дами отдавна засвидетелстваха своите симпатии към самите форми и ги приложиха успешно не къде да е, ами върху себе си. Бретонът се оформя на две половини, които изобразяват сърце върху челото, а дълготрайността се осигурява чрез лак за коса.

Грим „махмурлук“

Един от най-големите страхове на жените доскоро бе да се погледнат в огледалото след тежка вечер – и козметичната индустрия знае това. Дали за улеснение или просто от креативност и експериментаторски дух, тенденцията за грим тип „махмурлук“ бе често срещано явление сред почитателките на новостите. Разбира се, можете да си представите как изглеждаха те – размазани сенки по клепачите и под очите, бледо и едва забелязващо се червило и слаб руж на скулите. Точно копие на визията, която имате на сутринта след нощта, в която прекалите с коктейлите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари