IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всички имаме нужда от една „Мис България“...

23 декември 2015 07 30

Хвалят Радостина Тодорова след гафа на „Мис Вселена“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Българската представителка на „Мис Вселена“ Радостина Тодорова получи подкрепа от хиляди хора в социалните мрежи.

След получилия се гаф с погрешно обявената победителка от Колумбия – Ариадна Гутиерес Аревало, организаторите се поправиха и да получи короната на подиума излезе истинската победителка – 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.

В началото Пиа бе доста объркана и видимо не знаеше какво точно трябва да направи, но получи подкрепа от „Мис България“, която искрено ѝ се радваше.

На видеото се вижда как Радостина я подканя да заеме заслуженото си място и да получи короната, а след това бе една от първите, които я подкрепиха в тържествения момент.

Това не остана незабелязано от хората, които заляха социалните мрежи с положителни коментари към родната красавица. С хаштаг #‎MissBulgaria те се възхитиха от нейната подкрепа към филипинката.

„Винаги търсим този един приятел, който да ни подкрепи. Всички имаме нужда от една „Мис България“ в живота си“, гласи един от коментарите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Натали ( преди 8 години )
Само българин може да бъде толкова душевно щедър и благороден. Браво, Радостина!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар