IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции: Малки татуировки

10 януари 2016 08 10

Няколко свежи и добри идеи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да съставите идеалния силует с правилните компоненти отнема известно време и внимателно обмисляне.

Татуировката, от друга страна, и фактът, че е за постоянно, изискват дори още повече.

Най-стилната жена, открояваща се с изключителен моден нюх, има нужда от малко вдъхновение от време на време, за да разбере какво и къде иска.

Ако до момента сте се страхували от пристрастяването към татуировките, за което много хора признават, че съществува, но много ви се иска, то започнете с нещо наистина съвсем малко.

Представяме ви няколко красиви и стилни предложения за мини-татуировка, които едновременно можете да покажете, но и лесно да скриете.

1. Точки

Дискретните малки точки позволяват да ги поставите в такава подредба, каквато на вас ви харесва. Вертикалното поставяне върху пръстите е нежно, красиво и оптически издължава ръката, карайки я да изглежда по-слаба.

2. Панделка

Малките панделки върху китката са чудесен аксесоар, който отива на всякакви гривни и часовници. Подчертайте женствеността си с една такава татуировка, а когато сте на събитие, на което не трябва да се вижда, винаги можете да я покриете с ръкава си.

3. Чантичка

Един от най-лесните начини да засвидетелствате любовта си към модата и индустрията е изобразяването на един от любимите аксесоари. Можете да се вдъхновите от разнообразието от форми, акценти и модели.

4. Лястовици

Един от символите на свободата, надеждата и любовта е лястовицата. За да бъде винаги с вас и да ви носи късмет, можете да я изобразите зад ухото си. По този начин лесно можете да прикриете татуировката само с едно пускане на косата.

5. Слънце и луна

Комбинацията между слънцето и луната може да се тълкува като женското и мъжкото или като съвършенство. Експериментирайте чрез имплементирането на единия образ в другия.

6. Котва

Свободолюбивите натури определено могат да заложат на малка котвичка на вътрешната страна на крака. По този начин необятното море винаги ще бъде с вас и ще ви напомня за това какви сте всъщност.

7. Стрела

За смелите дами малката татуировка със сигурност е само началото. Започнете с един от символите на дързостта – стрела, насочена към външната страна на пръстите. Стреляйте смело и не се притеснявайте!

8. Астрология

Ако вярвате в съдбата и връзката между характера, индивидуалността и зодиака, то татуировка с вашия знак е добър вариант за вас. Ако се престрашите, можете да я направите отстрани на таза.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари