IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новогодишни равносметки: Красива кожа

17 януари 2016 10 30

Какво да приложим в 2016 година?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

С настъпването на новата година и първите дни от нея, все още премисляме какво точно да променим и се опитваме да приложим новогодишните равносметки.

Ако сте посрещнали новите 366 дни с мисъл, че трябва да полагате повече усилия за красивия външен вид на своята кожа, то със сигурност сте взели правилно решение.

В случай, че искате да постигнете добри резултати, представяме новогодишните равносметки, които ако не сте си дали... време е.

Бъдете по-добрата версия на себе си и започнете с кожата на лицето. Ето как.

1. Защитете кожата на лицето

Използвайте слънцезащитен крем поне два пъти дневно и всеки път нанасяйте отново, ако пластът се изчисти. Това трябва да се превърне в ежедневна ваша рутина. Вредните лъчи не просто, че водят до потъмняване, но и се явяват катализатор за пигментация, преждевременна поява на бръчки и ранно остаряване.

2. Доставяйте дневната доза витамини и минерали

Балансирана и правилна диета е основата, с която трябва да започнете. Въведете в менюто си много зелени зеленчуци, свежи плодове и ядки, които да приемате всеки ден. Допитайте се до личния лекар за витамини и антиоксиданти.

3. Следвайте регулярен режим в грижа за кожата

Много жени подценяват силата на обикновеното почистване, тонизиране и хидратиране на кожата. С правилните продукти и последователността, можете да постигнете забележителни резултати, които да се видят с просто око. Започнете с крем за почистване на грим, дълбоко почистване и пяна. След това нанесете тоник, за да затворите порите и хидратирайте с крем.

4. Детоксикирайте

Детоксикацията на тялото е възможна в днешно време с най-различни варианти. Придържайте се към този, за който след консултация с лекар сте решили, че е най-подходящ за вас. Премахнете токсините от тялото и се радвайте на значително по-блестяща, сияйна и здрава кожа.

5. Хидратирайте всеки ден

Всеки ден, след като си вземете душ и излезете от банята, трябва да масажирате с подходящ хидратиращ продукт. Нанасяйте върху цялото тяло и не пропускайте гърба, ръцете и краката, тъй като те са най-често засегнатите от студа части. Добре е да се глезите понякога и с парафинова терапия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Оху ( преди 8 години )
А-а,и на момичето му нищо- не само на кожата :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар