IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота за заети момичета

26 януари 2016 08 00

Съвети за дами с пълен график

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Съвременните жени имат много повече задължения от това да бъдат домакини.

Работните графици са пълни със срещи и неотложни задачи, майчинството не остава на заден план, а маневрирането между професионалния и личния живот буквално се дължи на организация на всяка свободна минута.

Кога остава време за самите тях? Заетите дами в днешно време със сигурност са не по-малко суетни от жените на предишните поколения.

Да, факт е, че рядко се намира „дупка“ между задълженията, която да запълним с истинска релаксираща терапия в салон или да приготвим маска за лице в домашни условия.

За да не се налага да правите компромис с външния си вид, приложете в ежедневието следните изпробвани съвети за красота.

Ще усетите мигновено разликата.

1. Храна

Да се храните здравословно изисква понякога не просто повече средства, но и време. Въпреки това, има начин да изпълните дневната доза с витамини и да подсилите красотата отвътре навън. Консумирайте основно зеленчуци и плодове, богати на фибри.

2. Лишение

Добре е да се замислите над количествата захар, сол, кофеин и алкохол, които поемате. Редуцирайте ги максимално и в някакъв момент се опитайте да се лишите напълно от тях. Ще се чувствате много добре, след като организмът ви привикне.

3. Вода

За да засилите метаболизма си и да направите своеобразно почистване на кожата, пийте поне по два литра вода на ден. Промяната ще се отрази основно в значително по-блестящия вид, който ще добиете.

4. Увеличете полезните храни

Тъй като няма как да акцентираме само върху лишенията и нещата, от които трябва да се откажете, заложете на увеличен прием на семена от чия и морска храна. По този начин ще си набавите необходимите количества от Омега-3 мастни киселини.

5. Сън

Сънят има много важна роля както за възстановяване на силите на организма, така и на способността за концентрация, метаболизма и регенериране на клетките на кожата. Набавяйте си поне по 8 часа сън на денонощие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари