IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на скучната козметична рутина!

6 февруари 2016 14 00

Как да разнообразим ежедневието?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка жена рано или късно навлиза в козметичната рутина – това е нещо, което трудно може да се избегне.

Намирате какво ви върши работа или дава желания резултат, усвоявате го и започвате да го правите всеки ден.

Това е процес, който веднъж стартирал, може да продължи с години наред. Някои навици са по-често срещани от други и се забелязват и при професионални гримьори, докато други си заслужава да се присвоят.

Разбира се, да изпробвате нещо ново може да бъде много страшно, но в крайна сметка, може да се окаже и истинско богатство от опит.

Представяме ви няколко трика, с които да разнообразите ежедневната си козметична рутина без да жертвате визията си.

Навик

Носите една и съща спирала за мигли откакто бяхте на 17 години

Решението

Откажете се от спиралата за мигли изцяло. Вместо това използвайте извивачка – това е единственият най-важен инструмент за красотата на всеки гримьор по света. Ще бъдете шокирани колко ефективен е този метод и колко много ще подчертае очите ви. Ако искате да акцентирате върху очите, просто добавете и тънка очна линия.

Навик

Притежавате най-различни цветове червило, но винаги използвате само един

Решението

Даваме ви един вариант за разнообразие, с който все пак няма да се налага да излизате от комфортната си зона. Заменете познатото червило с такова, което просто е с матов завършек. Усещането за шик и подчертаване на устните придава една модерна визия.

Навик

На всяко парти сте с черна очна линия

Решението

Тюркоаз, сапфир, мед... стига! Отвън има свят, който е изпълнен с най-разнообразни нюанси на богата светна палитра. Използването на нещо различно е стотици пъти по-вълнуващо от опушените очи, на които залагате от години. Комбинирайте с цветовете на бижутата, които ще носите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари