IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ароматът на силната жена, която променя света

1 февруари 2016 13 45

Balmain с концепция в парфюм

Ароматът на силната жена, която променя света

От създаването си до управляването в момента от Оливие Рустейн, Balmain налага своя пример за жена. Френската модна къща възпява силните дами, които разкриват своя пълен потенциал да променят света. Не е случайна метафората за „Армията на Balmain”. Това е фраза, материализираща основната концепция на къщата – да събере на едно място властните жени, които се харкатеризират с екзотичност, сексапил и бляскав начин на живот.

Какво я мотивира? Екстазът от вълнуващия живот, освободен от кодове и предразсъдъци. Нейният подпис? Експлозивен парфюм, изразяващ същността на духа Balmain. Екзалтиращ? Без съмнение. Вълнуващ? Разбира се. Краен? Определено. С една дума? Extatic.

Дързък, решителен, изключително чувствен И преднамерено пристрастяващ. Extatic оставя след себе си експлозивни ухания, изразяващи успеха на жената Balmain. Аура, в концентрирана версия.

“Extatic е съвършено отражение на модата Balmain: секси, бляскав, дързък … Той е като някоя от нашите рокли: способен да разкрие чувствеността на жената, която го носи.”, сподели Оливие Рустейн.

Още с първото впръскване, тази великолепна ориенталско-флорална композиция, създадена от Емили Коперман разкрива своята пленителна същност.

“Extatic е олфактивна метафора на жената Balmain, която ни пленява едновременно с известна лекота в комбинация с изявен характер,” обяснява парфюмният дизайнер. “Без да споменаваме свободното „аристо-рок“ поведение, което я превръща в неустоим център на внимание за всички погледи …”

Първото впечатление е за изблик от чиста светлина. Extatic избухва първоначално с искряща хармонична вълна от кристална роза, круша наши и османтус. След това пищните ухания на орхидея Sharry Baby с шоколадови акценти и ирис композират запленяващото сърце, като се комбинират с определено секси аромата на нощен жасмин.

Като финален щрих на изисканост, нотките дървесина амирис и кашмир са обвити в кадифеното ухание на кожа Barenia, приятелско намигване към най-важния материал от гардероба на Balmain за истинска вълна от елегантност. Стилът на висшата мода Издълженият силует, силните кройки, изисканите материали и изобилието от скъпоценни детайли характеризират емлбматичните модели на Balmain и именно те са отправна точка и за флакона на Extatic.

Парфюмът описва интелигентната бленда от парижката елегантност и рок духа. Черно и златно е дрес-кодът на този модерен, графичен флакон, създаден под ръководството на Оливие Рустейн. Както колекциите на Къща Balmain, тoзи нов флакон е класически, винаги фешън и подправен с щипка дързост. Както и при модата, изтънченото смесване на материали създава стила: контрастът между стъкло и метал, между бляскави и матирани повърхности, веднага привлича вниманието. През масивното стъкло, в сърцето на течността с цвят на злато, сякаш се оформят контурите на замайващо висок черен остър ток на дамска обувка… Гравирано с името на Къщата, капачето е фино набраздено, което напомня едновременно за бижу или гънките на копринена драперия.

Крайно желан, флаконът Extatic е поставен в кутия, която създава пряка асоциация с модните подиуми. Кой е нейният външен знак за елегантност? Ефект на метална ризница, заимстван от истинско сако Balmain, пресъздадено не само с бляскавия си принт, но и с неговия, изненадващ при допир, релеф … В златисто отпред и черно отстрани, кутията играе със светлината и сянката като истински плат кутюр и напомня за модерните силуетите в светлосянка на Balmain.

Като финален щрих, черният правоъгълник, носещ името на парфюма, е директно вдъхновен от копринените етикети на бранда

Balmain създават и двойник на Парфюмната вода Extatic: кристална Тоалетна вода, изискана и с парижка елегантност, притежаваща силата да бъде пристрастяваща. Думите, които я описват най-добре са: блясък и изисканост.

Дръзка по дефиниция, Тоалетната вода се разгръща първоначално с експлозивен коктейл от зелена мандарина, сочно личи и кисел касис. Истинска експлозия от изцяло освободена радост от живота. Флоралното сърце разкрива изисканите нотки на турска роза и фин жасмин, чиито ухания се смесват с чувствеността на магнолията: елегантен букет със самоуверена чувственост.

За финал, топъл амброксан и кадифен мускус, понесени от енергията на кедъра, обгръщат сетивата и оставят уханна следа върху кожата в продължение на часове, като ароматен парфюмен шлейф на съблазънта, затворена в бутилка. По-ефирен, но също толкова желан.

Флаконът на Extatic, чиито линии напомнят силуета на сако Balmain, променя цвета си за Тоалетната вода: той ни се разкрива във версия в бяло и сребърно, в хармония с розовата течност, която дава своя нюанс на принта с мотив на ризница на опаковката.

Метално-синята опаковка е принтирана с мотив на диаманти и е украсена с релеф, който напомня за стила на панталоните Biker. Военният еполет, декориран с емблематичния орел, я завършва тържествено най-отгоре.

В центъра, етикет висша мода, с изписано в сребърно BALMAIN HOMME, е подчертан с яркочервена лента. Толкова голямо внимание към детайла, като предизвестие на един чувствен, елегантен и пристрастяващ аромат.

Ароматите Balmain могат да се намерят ексклузивно в парфюмерии Beauty zone & Douglas.

Всички кадри на парфюмите висша мода можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари