IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Духът на тестостерона в аромат

2 февруари 2016 10 20

Balmain с парфюм за модерния мъж

Духът на тестостерона в аромат

Образът на силния мъж е развит като основна концепция за модна къща Balmain. Марката черпи вдъхновение от тази силна личност, която носи в себе си духа на тестостерона и се откроява от обществото със своето желание да бъде откривател и да създаде модерния свят по личен пример.

Мъжката мода се откроява с фокус върху младите, техния начин на обличане, социализиране и начин на живот.

От Лос Анджелис до Хонг Конг със спирка в Париж, концепцията се изгражда върху нощния живот на световните столици, в които модата има своята неизменна и главна роля. Силуетът, подобно на мъжа, е силен, структуриран и моментално разпознаваем със своите релефни кожени платки.

Мода, която отива на уверения тип Balmain. Имплементирането на този свободен дух и затварянето му във флакон е новата задача пред модната къща и резултатът не закъснява – новият аромат Balmain Homme.


Парфюмът е с кройката на войнишки мундир и представя ясна реминисценция на характерните за марката архитектурни линии. Два внушителни метални еполета украсяват тъмносиньото стъкло – абсолютно мъжествен детайл, който разкрива вкуса на Оливие Рустейн към орнаментиката.

Най-отгоре е изображението на орел, вдъхновено от копче Balmain, което се явява финалният щрих на флакона. Символът на силата и свободата прави връзката между модата и аромата. Червена лента обвива флакона, като балансира между прозрачността на стъклото и дълбочината на метала. Уникален, внушителен и дързък, той отразява знаковите елементи на къща Balmain.

Опаковката

Външната кутия е едновременно шик и функционална и представя детайли от най-символичните произведения на мъжката мода Balmain.

Метално-синята опаковка е принтирана с мотив на диаманти и е украсена с релеф, който напомня за стила на панталоните Biker. Военният еполет, декориран с емблематичния орел, я завършва тържествено най-отгоре. В центъра се намира етикет висша мода с изписано в сребърно Balmain Homme, подчертан с яркочервена лента.

Толкова голямо внимание към детайла като предизвестие на един чувствен, елегантен и пристрастяващ аромат.

Парфюмът е дървесно-ориенталско ухание. Към студената свежест на бергамот се прибавя вибрацията на подправки. Шафранът и индийско орехче, селектирани от парфюмериста Оливие Пешю, създават усещане, което е едновременно и чувствено, и хладно. Вибрация, която едновременно изпълва с енергия и достига до дълбините на композицията.

Парфюмът отразява аромата на акорда кожа като втора кожа, а финото ухание на листа виолетка разкрива неочакваното ухание на забранения плод. Щедри сърдечни нотки и внезапен обрат, който пресъздава свободата на лейбъла "made in" Balmain. А след това, в един упоителен момент, уханието на кедрова дървесина се слива със сладостта на зрънца тонка и става още по-дълбоко при контакта с аромата на дъбов мъх.

Ароматите Balmain могат да се намерят ексклузивно в парфюмерии Beauty zone & Douglas.

Всички кадри можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари