IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим червило?

14 февруари 2016 12 00

Безценни съвети за козметичния продукт

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички обичаме да изберем поетапно всеки компонент от своя силует и когато се облечем, да се чувстваме страхотно.

Както с дрехите, така и с грима е важно да подхождаме стъпка по стъпка. Двата най-важни елемента, които трябва да имаме предвид при акцентирането с козметични продукти, са устните и очите.

Подчертаването им може да промени всяка визия дотолкова, че да я направи наистина перфектна.

Представяме ви няколко начина, с които да усъвършенствате изкуството на червилата.

1. Не манипулирайте размера и формата на устните

Уверете се, че не играете с оптични измами, когато подчертавате формата или размера на устните с червило или молив. Ако имате тънки устни, не се опитвайте да „вдигнете“ границата, за да изглеждат по-плътни. Просто се придържайте към естествените очертания и заложете на игра с цветове и текстури, но не и с основа.

2. Не подчертавайте с тъмен нюанс

Тази тенденция за тъмни червила оставете в 2015 година. Старият стил да очертавате устните с по-тъмен молив от нюанса, в който е червилото ви, също не е подходящ. Стремете се да взимате козметичните продукти в еднакви цветове, с които ще направите устните да изглеждат и по-плътни.

3. Не носете продукти с твърде много блясък

От последните няколко сезона забелязваме, че матовите завършеци и кремообразните формули владеят модния подиум и тотално премахват бляскавите и гланцирани червила от класациите. Сияещите устни отнемат вниманието от цялото лице и карат другите да се фокусират само и единствено в долната част. Още по-неприятната част е, че е възможно да се разтече и да остави лепкава следа.

4. Не прекалявайте с продукта

Силно подчертаните очи с опушен грим е най-добре да бъдат съчетани с устни в телесен цвят, а не с ярък. Подобно на това, силни устни ще стоят добре само със спирала за мигли или много тънка очна линия. Не прекалявайте с продуктите върху устата, тъй като тя трябва да се яви като идеалният баланс и да допълни грима, а не да мине границата на красивото и да премине в кичозното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари