IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за Свети Валентин: Любовни писма

12 февруари 2016 15 00

Бъдете смели с лака за нокти

Снимка: Youtube

Снимка: Youtube

Свети Валентин е една чудесна причина да декорирате ноктите си така, както обикновено не бихте.

Сърца, принтове, букети от цветя и всякакви други тематични акценти са добре дошли за разнообразие и настроение.

Но ако сте от дамите, които не обичат да бъдат като останалите и предпочитат да се открояват от масата, то може да се наемете с нетрадиционен похват към класическите форми.

Точно по тази причина ви представяме лесен начин да се сдобиете с красив любовен маникюр, върху който са изобразени пликове с писма, носещи в себе си... сърца.

Най-хубавото на този тип декорация? Можете да си я направите сами у дома с няколко прости стъпки. Ето кои са те:

1. Основата на плика за писма

Естествено, пликовете за писма са бели. Вземете лак и с него лакирайте само долната част на нокътя, като оформите върха с триъгълна форма.

2. Контур

С черен лак за нокти направете контури, за да подсилите триъгълната част. Направете две ленти, отново с триъгълна форма, малко под първите.

3. Свържете

Свържете горните и долните ленти с по една вертикална линия в краищата. Това ще се явява всъщност „капачето“ на пощенския плик.

4. Сърца

Декорирайте със сърца. Използвайте инструмент с точковидна форма в края, а ако нямате – обикновена карфица ще свърши същата работа. Направете две точки и просто леко ги слейте, за да оформите сърце.

5. Резултат

Нанесете колкото и където поискате сърцата – това е лично ваш избор. Когато приключите, изчакайте няколко минути и нанесете безцветен лак, за да запечатате маникюра и да осигурите неговата дълготрайност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари