IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Маникюр с помпони

17 март 2016 14 25

Какво представлява тя?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато заговорим за тенденции при маникюра и красиви декорации, със сигурност си мислим, че вече сме виждали всичко.

Минахме през нокти на върколак, за да прекараме коледните празници вълшебно с нокти, вдъхновени от плетките на пуловерите и пресъздадени в майсторска техника.

И точно когато си мислехме, че сме видели всичко, жените от Корея доказаха за пореден път, че са една крачка пред останалите.

Именно те представят пред света тенденцията за маникюр с помпони.

Какво представлява?

Тя е точно такава, каквато я чувате: рошави и пухкави помпони от всякакви размери са поставени директно върху повърхността на ноктите.

Можете да опитате големи, за да предизвикате всички погледи върху вас или малки, за да създадете от ръцете си буквално десет изящни аксесоара към всеки тоалет.

Единственият минус на тази тенденция е може би откъм функционалност, тъй като е за хора, чиято работа не позволява твърде смели идеи с маникюра.

Вторият въпрос, който изниква веднага в съзнанието ни е какво се случва след като намокрим ноктите?

Ако изключим това, трябва да признаем, че винаги можем да се възползваме от помпоните върху някой нокът за вечерта и да го свалим за през деня.

Тенденцията вече превзема социалните мрежи и дава свобода на дамите да изразят своята креативност.

Все пак е напълно възможно да комбинирате аксесоара за нокти с всички други тенденции при маникюра за пролет-лято 2016 година.

Можете да видите няколко идеи от новата тенденция в нашата галерия, а ние ви питаме – бихте ли опитали?

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари