IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бързо съхнене: Лак за нокти

23 март 2016 09 10

Как да постигнем желания ефект?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Успешно сте нанесли два слоя лак за нокти без да разлеете нищо и без да развалите перфектната визия на маникюра си. Браво!

Сега единственото, което можете да направите, е да стоите достатъчно дълго без да мръднете, за да успее да изсъхне покритието и да запази съвършения си вид.

Но натовареният график не чака – тепърва ви предстои да пишете имейли, да пращате съобщения и дори и да живеем в дигитални времена, това никак не е лесна задача.

Точно по тази причина се допитахме до специалистите относно най-практичните съвети, с които лакът за нокти да изсъхне по-бързо.

Ето какво ни казаха те:

1. Сешоар... за маникюра

Студената струя въздух на сешоара ви може да направи чудеса не само за косата, но и за ноктите. Това вероятно е най-ефективният начин, по който да ускорите процеса по изсушаване. Подчертаваме, че въздухът трябва да е студен, защото топлият размеква и удължава времето за втвърдяване на продукта. Оставете ръцете под студената струя за 2-3 минути.

2. Потопете маникюра

Сега, след като знаем, че студеният въздух помага за по-бързото изсушаване на маникюра, идва време, в което да пренесем този принцип и в течно състояние. Потапянето на току-що лакирани нокти в купа със студена вода ще помогне на продукта да се захване стабилно за нокътната плочка. Оставете ръцете си за поне 2-3 минути, ако успеете да издържите, за да постигнете максимален резултат.

3. Подменете лака за нокти

Заменете малко по малко любимите си цветове със същите, но от марка, която произвежда формулата си с един важен фактор – бързото съхнене. За щастие, козметичната индустрия постоянно подобрява своите продукти и вече можем да открием всякакви гами от козметика, предназначена за бързо изсъхване на току-що нанесен лак за нокти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари