IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изглеждаме свежи този сезон?

10 април 2016 14 00

Пролетни съвети за красива визия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Пролетта и лятото са дните, в които добрият външен вид изисква една идея повече грижи. Това е така, защото високите температури, влажността и потенето правят задържането на грима върху лицето една идея по-трудно.

Да се справим добре с перфектния и свеж външен вид и той да бъде дълготраен става трудно с всяко покачване на градусите на термометъра.

Въпреки това, съществуват няколко добри съвета, които да ни помогнат да се справим с тази нелека задача.

Изпробвахме ги и селектирахме тези от тях, които със сигурност дадоха резултат. Ето и какви са резултатите.

1. Чиста и подготвена кожа

Почистете добре кожата с продукт, на който сред съставките да са цитрусови плодове и да бъде на маслена основа. Хидратирането е ключовата стъпка за свеж външен вид и създава много добра основа за грим. Нанасяйте крем върху лицето и деколтето. Не забравяйте и тънък слой слънцезащита с висок фактор.

2. Коректор и фон дьо тен

Нанесете течен коректор с помощта на гъба само там, където смятате, че имате нужда от покритие на зачервявания. Деликатно, но само с потупване, покрийте с коректор тъмни петна под очите. За да завършите, нанесете пудра в Т-зоната, за да създадете матиран финиш.

3. Подчертайте веждите

Оформете веждите и се придържайте към симетрия между дължина, цвят и плътност. Ако имате нужда от някаква помощ – можете да използвате молив или сенки, с които да попълните липсващите косъмчета.

4. Извийте миглите

Подчертайте очите и внесете малко мистичност в погледа с извивачка за мигли. След като извиете до степен, която желаете, нанесете спирала за мигли, за да запазите ефекта възможно най-дълго време.

5. Подчертайте устните

Използвайте молив за уста в нюанс, който е възможно най-близо до естествения цвят на устните. Завършете с балсам за устни или нанесете плътно гланц. Възможно най-естествените визии са най-подходящи за пролетните и летните дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари