IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да си направим детоксикираща вана?

12 април 2016 13 00

Успокояващи методи за баня

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Едно от най-приятните неща е да се отпуснеш в топла и приятна вана след дълъг и натоварен ден.

По този начин не само успяваш да релаксираш и за момент да се откъснеш от проблемите, но и да отпуснеш съзнанието и цялото си тяло.

Разбира се, принос за това няма само топлата вода, но и добавките, които е желателно да присъстват.

Детоксикиращата вана почиства кожата основно заради своите съставки, а сега ние ще ви представим изпробваните такива, които със сигурност дават добри резултати.

1. Джинджифил

Поръсете предварително напълнената вана с настърган джинджифил. Тази съставка помага за повече потене на тялото, което е чудесен начин да се отървете от натрупаните в организма токсини.

2. Сода за хляб

Содата бикарбонат има свойството да неутрализира хлора в чешмяната вода, което само по себе си е страхотен начин да добавите детоксикиращи свойства към ежедневната баня.

3. Ябълков оцет

Водата, смесена с ябълков оцет не само ще ви помогне да се изпотите повече и да изкарате вредните токсини от тялото, но и ще помогне против каквото и да е възпаление. Използвайте две супени лъжици и не се притеснявайте за миризмата на оцет.

4. Етерични масла

Има много етерични масла, които са добри за вашата детоксикираща вана. Най-подходящите са от лавандула, мента и сандалово дърво. Те ще се погрижат не само за тялото, но и за сетивата ви.

5. Комбинация

За да имате най-добър резултат, можете спокойно да комбинирате някои от съставките. Содата за хляб е чудесна основа за няколко капки етерично масло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари