IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да скулптираме носа?

18 април 2016 13 00

Техника за няколко секунди

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Козметичната индустрия със сигурност е част от най-добрите приятели на жените. Това е така, защото рядко се намира човек, който да ви помогне да изглеждате значително по-красиви, свежи и млади за няколко секунди и с няколко потупвания на четката.

Разбира се, по-фокусирано, гримът дава добър резултат при използване на правилните техники и може да преобрази и скрие недостатъците ни.

В този ред на мисли, днес ще ви представим една техника, която за секунди може да ви сдобие с перфектния тънък нос, за който винаги сте си мечтали.

Скулптирането на носа не е никак сложна задача и отнема точно няколко секунди за постигане на резултат. Използвайте фон дьо тен за контуриране и се постарайте да бъде поне два тона по-тъмен от естествения цвят на кожата ви.

След това, вземете малка четка за сенки и направете две линии от двете страни на носа си. Дръжте четката стабилно, започнете от веждите и завършете на края на носа.

Трябва да се сдобиете с две тъмни линии върху носа. Следващата стъпка е да подберете фон дьо тен, който е два тона по-светъл от кожата ви.

Направете тънка и светла линия от разстоянието между веждите до долната част на носа. Реално, попълвате дупката между двете тъмни линии.

Сега вече идва сложната част. Използвайте чиста четка за грим и прелейте добре лентите.

Желателно е да ги сливате внимателно, за да не преобладава тъмната част и да не се разнесе из целия нос.

Постарайте се да запазите формата. Можете да покриете с пудра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари