IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните козметични ритуали на звездите

16 април 2016 12 30

Какво правят известните в името на красотата?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В името на красотата! Това е едно често срещано убеждение, че странните съвети и тенденции, които следваме, се подчиняват на максимата „Целта оправдава средствата“.

Често в желанието си да бъдем красиви сме готови да направим буквално чудеса, само и само защото сме чули, че нещо работи и дава резултат.

Световноизвестните дами, които виждаме редовно по най-различни специални поводи да се разхождат с перфектни форми и визия върху червения килим далеч не правят изключение.

Те имат същата цел като всяка жена и са готови на всичко, за да владеят челните места на всякакви класации за красота и стил.

Именно по тази причина селектирахме за вас най-странните убеждения на звездите от големия екран и музикалната сцена и техните меко казано нестандартни козметични ритуали.

1. Гуинет Полтроу – ужилвания от пчела

Гуинет Полтроу наскоро призна, че се подлага на ужилвания от пчела като стандартна козметична процедура. „Ужилвана съм от пчели. Тази терапия е на хиляди години и се казва апитерапия. Хората я използват, за да се отърват от възпаления и образуване на белези. Всъщност е доста невероятна, ако я проучите.“, сподели тя. Оказва се, че и Кейт Мидълтън е фен на този тип разкрасяване и често използва маски за лице от пчелна отрова с цел стягане на кожата.

2. Салма Хайек – авокадо

Позната като актрисата с най-красивата коса, Хайек често използва проста рецепта от домашния си хладилник – гуакамоле. „Всичко, което е мазно, всъщност е наистина добро за косата. Можете да нанесете гуакамоле в косата. Дори и без останалата част от продуктите, авокадото само по себе си също е добър вариант“, споделя тя.

3. Блейк Лайвли – майонеза

Актрисата може да се похвали с гъста и здрава коса, която поддържа не с какво да е, а с майонеза. Тя разкри, че поставя продукта върху долната половина на косата малко преди да я измие, за да може шампоанът да не изсуши краищата.

4. Лейди Гага – тиксо

Лейди Гага със сигурност е една от най-ексцентричните звезди на нашето време. Оказва се, че козметичните ѝ ритуали са подчинени на същия стил – 30-годишната звезда призна, че използва тиксо за стягане на лицето. Методът включва увиване на лицето в тиксо, което тя използва и за махане на грим.

5. Хали Бери – утайка от кафе

Актрисата съветва да не изхвърляте утайката след като си направите кафе, а да я добавите към душ гела си. По този начин получавате едновременно измиващ продукт, който ексфолира и подобрява циркулацията на кръвта.

6. Миранда Кер – чаена лъжица

Бившият модел на Victoria's Secret се кълне в незаменимата чаена лъжичка, с която извива миглите си. За да направи това, тя загрява леко инструмента със сешоар, поставя го срещу миглите и ги извива навън. След това просто нанася спирала, за да запази ефекта за по-дълго време.

7. Скарлет Йохансон – ябълков оцет

Малката тайна на Скарлет Йохансон за чиста кожа вече е разкрита. Актрисата използва ябълков оцет за почистване на грим. Продуктът има антибактериално и противогъбично действие и работи като естествен тонер, който балансира нивото на pH в кожата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари