IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

DJ Мартен награди непрофесионални гримьори

17 април 2016 07 42

Марлен Богданова спечели състезанието

Победителката Марлен Богданова и нейният модел Сияна (в ляво). Снимки: Александър Добрев

Победителката Марлен Богданова и нейният модел Сияна (в ляво). Снимки: Александър Добрев

Марлен Богданова спечели голямата награда на конкурс за непрофесионални гримьори, организиран от dm beauty academy. Тя ще изкара шестмесечен курс в школата на Оксана Николова и ще има шанса да развие таланта си като гримьор и да получи сертификат, който да помогне в бъдещото ѝ професионално развитие.

Водещият DJ Мартен раздаде множество изкусителни награди на гости и публика по време на състезанието.

Аматьори от 21 града се включиха в оспорваната битка за званието „топ гримьор“ на академията. Под зоркия поглед на носителя на „Златна игла“ Слав Анастасов, гримьорката Ива Денчева и специалистите на dm beauty academy Анна Драганова и Андрей Петров, приключи вторият финален етап на конкурса за непрофесионални гримьори.

Финалистите, любители на макиажа, се събраха в столичен мол. Определената от авторитетното жури категория „пролетно градинско парти“ се оказа предизвикателство за участниците, но само Марлен Богданова от Добрич успя да спази строгите изисквания и да се справи със задачата в рамките на предварително зададените 40 минути.

Моделът на талантливата гримьорка от Добрич – Сияна Братоева, също допринесе за победата и получи като награда професионална фотосесия от организатора. Тя ще бъде осъществена от фотографа Васил Николов.

Победителката получава своята награда

„Битката беше доста оспорвана, до последния момент ми беше трудно да кажа „ето това ще е моят избор за победител“. Всички се представиха достойно и показаха завидни умения, макар и като любители гримьори. Ще се радвам и следващата година, във второто издание на конкурса, да има толкова много самородни таланти и красиви модели“, сподели Анна Драганова от журито.

Конкурсът за непрофесионални гримьори стартира още в края на март, когато всеки желаещ можеше да се запише заедно със свой модел на специално създадена платформа. В началото на април бяха избрани по 6 двойки от 21 града в страната, които се състезаваха в първи етап на надпреварата.

Тематичното събитие премина в звездна атмосфера, а гримьорите и моделите бяха аплодирани от певицата Кали, участничката в риалитито „Фермата“ и носителка на титлата Mrs Grandma Universe 2016 Дони Василева, телевизионната водеща Константина Живова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари